صوبه هیئت دولت نیز حاکی از این است که تعرفه واردات برنج با ۱۴ درصد کاهش، به ۲۶ درصد رسید. به گزارش یوپنا به نقل از فارس، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، حداکثر قیمت واردکننده برای سه کالای شکر، کره و برنج را طبق تصمیمات کارگروه تنظیم بازار اعلام کرد. بر این اساس، حداکثر […]

صوبه هیئت دولت نیز حاکی از این است که تعرفه واردات برنج با ۱۴ درصد کاهش، به ۲۶ درصد رسید.
به گزارش یوپنا به نقل از فارس، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، حداکثر قیمت واردکننده برای سه کالای شکر، کره و برنج را طبق تصمیمات کارگروه تنظیم بازار اعلام کرد. بر این اساس، حداکثر قیمت فروش برای هر کیلوگرم شکر در کارخانه ۲۵۲۰ تومان، هر کیلوگرم شکر فله در مغازه ۲۸۵۵ تومان، بسته بندی ۹۰۰ گرمی شکر برای فروش در مغازه ۲۹۵۰ تومان و هر کیلوگرم بسته بندی شکر برای فروش در مغازه ۳۲۰۰ تومان اعلام شده است.
این سازمان، برای قیمت برنج، افزوده است: حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج هندی مرغوب ۳۸۰۰ تومان، برنج اروگوئه ۲۶۰۰ تومان و سایر برنج‌های وارداتی ۲ هزار تومان خواهد بود.این گزارش می افزاید: همزمان با توجه به کاهش تعرفه و جذب مابه‌التفاوت برنج، شرکت بازرگانی دولتی نیز با نرخ مصوب و بدون محدودیت نسبت به توزیع برنج از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌های مصرف کارمندی و دیگر خریداران اقدام می‌کند.
در این رابطه، دیروز هیئت وزیران، کاهش حقوق ورودی برنج سفید از ۴۰ به ۲۶ درصد را ابلاغ کرد.ابلاغیه سازمان حمایت حاکی از افزایش قیمت کره است. در حالی که چندی پیش صنایع لبنی قیمت کره را افزایش دادند و رییس سازمان حمایت ضمن تاکید بر برخورد با گران‌فروشان و اولتیماتوم برگشت قیمت و جمع‌آوری کره‌های گران شده از بازار مصرف، اعلام کرد حداکثر قیمت کره ۱۰۰ گرمی ۲۵۰۰ تومان است، اکنون کارگروه تنظیم بازار با افزایش قیمت این محصول موافقت و حداکثر قیمت هر بسته کره ۱۰۰ گرمی را ۲۹۰۰ تومان اعلام کرد.
بر اساس مصوبات این کارگروه، سازمان حمایت هم چنین حداکثر قیمت هر بسته کره ۵۰ گرمی را ۱۵۰۰ تومان تعیین کرده است. این گزارش می‌افزاید: در صورت کاهش بیش از ۱۰ درصد در قیمت جهانی کره، نسبت به محاسبه و ابلاغ قیمت جدید اقدام خواهد شد. هم چنین قیمت‌های ابلاغی حداکثری است و شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف احتمالی موارد را به سامانه ۱۲۴ برای رسیدگی گزارش دهند.