آبگوشت بزباش+عکس
آبگوشت بزباش+عکس

طرز تهیه آبگوشت بزباش

خبرگزاری یوپنا- طرز تهیه آبگوشت بزباش

000

مواد لازم :  برای ۶ نفر

گوشت ۰/۵ کیلو
سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) ۷۵۰ گرم
لوبیا قرمز(چشم بلبلی) یک استکان
لیمو عمانی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
سیب زمینی ۵ عدد

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بزباش

آبگوشت بزباش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آبگوشت بزباش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .