رئیس دانشگاه پیام نور از آغاز همکاری مشترک این دانشگاه با بزرگ ترین تشکل اقتصادی کشور خبر داد و گفت: موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه که از منویات رهبری است، جزئی از برنامه‌های ارائه شده وزیر علوم به مجلس و همچنین از دغدغه‌های خانواده‌هاست که امروز در تفاهم نامه دانشگاه با کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران مورد اشاره قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری ،دکتر محمدرضا زمانی صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه کاری بین کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایی ایران و دانشگاه پیام نور که در سازمان مرکزی برگزار شد، اظهار کرد: امروز موضوع مهارت‌افزایی دانشجویان در اولویت است، به‌طوری‌که بتوانیم در دوران تحصیل، دانشجویان را به‌سمتی پیش ببریم که مهارت‌های لازم را در حوزه صنعت کسب کنند.
وی استفاده از ظرفیت کانون عالی انجمن‌های صنفی کارفرمایان ایران و همچنین استفاده از ظرفیت دانشگاه توسط صنوف این کانون را دو محور اصلی اجرای تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه پیام‌نور با این تشکل صنفی دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام‌نور نزدیک به ۴۰ نمایندگی در کشورهای مختلف دارد که ظرفیتی عظیم در اختیار صنوف قرار می‌دهد و می‌تواند منجر به همکاری‌های بیشتر شود.
دکتر زمانی خاطرنشان کرد: بی‌تردید حلقه مفقوده ارتباط صنعت با دانشگاه، نیازمند اجرای چنین تفاهم‌نامه‌هایی است تا برای رونق توسعه پایدار از آن بهره‌گیری کرد.
وی عنوان کرد: امیدواریم دانشگاه‌های دیگر هم به این بخش بپیوندند و بتوانند برای رونق اقتصادی کشور، ارتباط صنعت و دانشگاه را رشد دهند.
رئیس دانشگاه پیام‌نور تصریح کرد: یقین داریم که اگر ارتباط دانشگاه و صنعت شکل گیرد، اقتصاد مقاومتی نیز اجرا می‌شود؛ چراکه شاهراه اجرای اقتصاد مقاومتی، همین همکاری صنعت و دانشگاه است.
رئیس دانشگاه پیام نورهمچنین  از فعالیت ۴۰ نمایندگی این دانشگاه در کشورهای دیگر خبر داد و گفت: این نمایندگی‌ها می‌توانند با صنوف مختلف همکاری کنند.
دکتر زمانی تأکید کرد: امروز باید بیشتر کار میدانی و صنعتی را برای دانشجویان مهیا کرد تا در این حوزه دغدغه‌های مسئولان و همچنین خانواده‌های دانشجویان برطرف شود و ما نیز در ستاد مرکزی دانشگاه پیام‌نور، تمام تلاش خود را می‌کنیم تا این کار را با شتاب و سلامت جلو ببریم و دستاوردهای همکاری دانشگاه و صنعت را در آینده برای همگان تشریح کنیم.

همکاری فراگیرترین تشکل اقتصادی با فراگیرترین دانشگاه
سیفی دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمایی ایران نیز گفت: این کانون جزو فراگیرترین تشکل های اقتصادی کشور است و آغاز همکاری با  دانشگاه پیام نور به عنوان فراگیرترین دانشگاه کشور که در سراسر کشور حضور دارد، اتفاقی مبارک خواهد بود.
وی خروجی این همکاری مشترک را ارتباط موثر صنعت و دانشگاه دانست و افزود: با امضای این تفاهم نامه پایان نامه ها به سمت نیازهای بخش صنعتی سوق خواهند یافت و کارآموزی دانشجویان نیز در محیط های صنعتی انجام می شود.
وی مهم ترین نتیجه این تعامل را رفع بی اعتمادی های موجود بین صنعت و دانشگاه عنوان کرد و افزود: این تفاهم‌نامه مسیر همکاری صنعت و دانشگاه را به‌شکل تخصصی دنبال می‌کند و دانشگاه پیام نور در این حوزه می‌تواند پیشگام باشد.
وی با اشاره به اینکه چیزی در حدود ۳ هزار و ۵۰۰ تشکّل اقتصادی، زیرمجموعه این کانون فعالیت می‌کنند، یادآور شد: تشکیل کمیسیون‌های تخصصی، کارآموزی از طریق کانون‌ها و صنعت و همچنین همکاری صنعت و دانشگاه از نتایج این تفاهم‌نامه است.