مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور گفت: ما درکشور با مشکلات و معضلات اجتماعی روبرو هستیم که برخی ازآنها را باید از طریق مسایل فرهنگی و اموزش مهارت ها و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی حل کنیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور گفت: ما درکشور با مشکلات و معضلات اجتماعی روبرو هستیم که برخی ازآنها را  باید از طریق مسایل فرهنگی و اموزش مهارت ها و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی حل کنیم.
به گزارش خبرگزاری یوپنا،  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور درجمع اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: اکثر چالش های موجود در کشور به دلیل فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی ایجاد شده است.
حجت الاسلام نبوی در خصوص اهمیت سبک زندگی اسلامی تاکید کرد: بازگرداندن سبک زندگی اسلامی وظیفه تک تک ماست و در این میان نقش دانشگاه ها و مدارس در این زمینه بیشتر بوده و علاوه برآموزش باید به تربیت نیز توجه جدی داشته باشند.
حجت الاسلام نبوی در خصوص نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی در جامعه ۹ راه حل را ارائه کرد و گفت: اولین را ه نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی :تقویت باورها و ارزش های دینی در جامعه است.
وی راه دوم را تاکید برآموزش های کاربردی و مصداقی دانست که نمونه عینی آن سبک زندگی پیامبر بود که توانست سبک اعراب نیمه وحشی جاهلی را تبدیل به سبک زندگی تعالی جویانه و پیشرو کند . پیامبر اسلام (ص) هرگز به آموزش های کلی اکتفا نکردند و ریزترین مصادیق را در گفتار و کردار خود انجام دادند.
حجت الاسلام نبوی تاکید برآموزش اخلاق حرفه ای را روشی دیگر برای نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی دانست و اذعان کرد: ما در بسیاری از حرفه ها هیچ گونه آموزشی درباره اخلاق حرفه ای ندیده ایم و این موجب ایجاد معضلات فراوانی شده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور ادامه داد: ترویج عزت فرهنگی می تواند یکی دیگر ازاین روش های رسیدن به سبک زندگی اسلامی باشد و ملت ما به خوبی درعرصه های اعتقادی و سیاسی این دو اصل را پیداه کرده است ویکی از راه های مقابله با سبک زندگی غربی و غیر اسلامی سرایت دادن این روحیه در مسایل فرهنگی و اقتصادی است.
وی عدالت و نظم ساختاری را یکی دیگر از راه ها دانست وافزود:برای نهادینه سازی سبک زندگی مطلوب نباید به راه حل های درونی اکتفا کرد. تقوا و عدالت فردی هرچند لازم است اما برای جامعه سازی کافی نیستند. استفاده درست از ظرفیت مساجد درکشور و ظرفیت اماکن زیارتی هم می تواند دراین راه گره گشا باشد زیرا هم اکنون هفتاد هزار مسجد درکشور وجود دارد. همچنین استفاده بهینه از ظرفیت هیات های مذهبی می تواند دراین زمینه موثر باشد.
وی اجرای بدون کم و کاست قانون دربرابر متخلفان را از عوامل موثر در تغییر سبک زندگی مردم به سمت اسلامی شدن دانست و دراین خصوص تشریح کرد: عامل بسیاری از تخلفات فرهنگی ما مسایل فرهنگی نیست؛زیاده خواهی ها ،طمع ورزی های بی پایان را نیز باید درنظر گرفت.
حجت الاسلام نبوی در خصوص آخرین پیشنهاد دراین خصوص گفت: اصلاح رفتار مسئولان دراین زمینه بسیار مهم است چرا که یکی از مهمترین شیوه های اصلاح آسیب ها و فرهنگ سازی درست اصلاح رفتار و فرهنگ مسئولان ومتولیان جامعه است.
  • دانشجو باید روحیه مطالبه گری داشته باشداما این روحیه همراه با متانت و درک شرایط موجود باشد.
 مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور درجمع تشکل ها و انجمن های دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر نیز گفت: موفق ترین دانش آموختگان دانشگاه ها کسانی بوده اند که حضور فعال در انجمن ها و تشکل های دانشجویی داشته اند زیرا تجربه های فراوانی در مدت فعالیت در انجمن کسب کرده اند و این امر می تواند درآینده به آنان کمک کند.
حجت الاسلام نبوی در خصوص روحیه مطالبه گری در دانشجو گفت:دانشجو باید روحیه مطالبه گری داشته باشداما این روحیه همراه با متانت و درک شرایط موجود باشد.
وی با تاکید براین نکته که رسیدن به مراحل عالی علمی به راحتی ممکن نیست از دانشجویان خواست تلاش دراین زمینه را سرلوحه کارخود قراردهند.
وی درپاسخ به سوالی از دانشجویان که درخصوص وظایف نهاد دردانشگاه پرسیده بود گفت: وظیفه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هدایت ونظارت است و در خصوص مسایلی که می بیند بجا و به موقع تذکرات لازم را می دهد.
وی همچنین در خصوص ناهنجاریهای موجود درجامعه و دانشگاه گفت: عکس العمل سخت راه حل برخورد با ناهنجاریها نیست و دراین زمینه باید به نرمی رفتارکرد.