- گذشت ایام و چرخ فلک دوباره ما را به روز پاسداشت اهالی خبر رساند. خبری که جز به قلم و زبان میسر به حیات نیست. اولی را او بدان قسم خورده و دومی را باز او گفته که مرز بین صلاح و فساد است و هر چه از ماهیت و چیستی آدمی بیان شده زبان رکن اش بوده است. پس خبر شرافت دارد و آنکه بدان می پردازد، شریف است.
-
روز خبرنگار فرصتی است تا تلاش بی وقفه و مخلصانه فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی را قدر بدانیم.
خبرنگار واژه ای از جنس عشق و استقامت است. خبرنگاران در طریق حقیقت جویی و نشر و توسعه آگاهی گام برمی دارند و اعتلای فرهنگ، آرمان آنهاست.
حضورشان در بطن جامعه روشنی بخش و تلاششان موجب شفافیت و اطلاع مردم از وقایعی است که با سرنوشت آنها پیوند خورده است.
اطلاع رسانی و نشر صحیح اخبار صنعت نفت به عنوان موتورمحرکه توسعه کشور از جمله ضرورت هایی است که می تواند مسیر توسعه این صنعت ارزش آفرین را تسهیل کند و در این میان خبرنگاران مسئولیتی خطیر بر عهده دارند.
کار خبر کار شرافتمندی است و از آن روست که بسیاری در کسوت خبرنگاری و در حین انجام رسالت اطلاع رسانی جان خود را نثار کرده اند و عند ربهم یرزقون شده اند.
اينجانب ضمن تبریک روز خبرنگار به همه تلاشگران عرصه خبر و اطلاع رسانی و پاسداشت مقام رفیع شهید محمود صارمی، خبرنگار شجاع خبرگزاری جمهوری اسلامی و دیگر شهدای رسانه، برای جامعه خبرنگاران ایران از درگاه خداوند متعال سلامت، سربلندی و توفیق مسئلت دارم.
واژه ای از جنس عشق و استقامت
برچسب ها
یادداشت محمد جواد حجتی کرمانی؛ آقای موسوی خویینیها، مشاور سیاسی رهبر انقلاب؟
یادداشتی از علی ربیعی؛ مبارزه ضد کرونایی و «قاعده ۲۰/۸۰»
آقای موسوی خویینیها، مشاور سیاسی رهبر انقلاب؟
نامه آقای موسوی خویینی ها به رهبری، باید مستقلا و صرفا در مضمون و محتوای آن مورد داوری قرار گیرد وگرنه یادآوری سوابق مورد سؤال و احیانا اشکالات وارد به ایشان – مثل هر کس دیگری که معصوم نباشد- ربطی به نامه ایشان به رهبری ندارد.
مجلس کجاست و اولویتهایش چیست؟
نماینده مجلس، یک فعال شبکه اجتماعی نیست که هرروز ساعتها در این حوزه وقت بگذراند و درگیر بازیهای توییتری شود؛ چه اینکه وقت هر نماینده بهشدت محدود است و اگر به حواشی بگذرد، مسلما بسیاری از امور مهم بر زمین میماند.
مبارزه ضد کرونایی و «قاعده ۲۰/۸۰»
امروز هم در نقطه تلاقی دولت، ملت، جامعه و جامعه سلامت، ما موفق به کشف مجدد «قاعده ۲۰/۸۰» خواهیم شد. ما دو طیف استراتژی در پیش رو داشتیم: قرنطینه اجباری، تامین شهروندان و نظارت تنبیهی و در مقابل رهاسازی و ایمنی دسته جمعی با ابتلای گسترده و کشتار زیاد؛ ولی در کانون فاصله گذاری فیزیکی راهکار توانمندسازی شهروندان، ترغیب به مراقبت اجتماعی و تمایل به همکاری در کنترل بیماری کرونا را انتخاب کردیم.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.