معاون سیاسی رئیسجمهوری در واکنش به اظهارات اخیر رئیس قوه قضائیه در توئیترش نوشت: «آزادی بیان» و «آزادی دروغ و تهمت» دومقوله متفاوت است و نمیتوان رواج دروغ و تهمت را، رواج آزادی بیان خواند؛ باید اولی را بر صدر نشاند، و دومی را فروکوفت. به گزارش یوپنا، حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیسجمهوری در […]
معاون سیاسی رئیسجمهوری در واکنش به اظهارات اخیر رئیس قوه قضائیه در توئیترش نوشت: «آزادی بیان» و «آزادی دروغ و تهمت» دومقوله متفاوت است و نمیتوان رواج دروغ و تهمت را، رواج آزادی بیان خواند؛ باید اولی را بر صدر نشاند، و دومی را فروکوفت.
به گزارش یوپنا، حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیسجمهوری در واکنش به اظهارات آیتالله صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه مبنی بر اینکه «برخی مسئولان به صورت شفاهی یا کتبی، با واسطه یا بی واسطه درخواست برخورد با برخی مطبوعات و رسانهها را دارند اما وقتی در میان اهالی رسانه قرار میگیرند، ندای آزادی مطبوعات سر میدهند»، در توئیتر خود پستی با این مضمون منتشر کرد: «آزادی بیان» و «آزادی دروغ و تهمت» دو مقوله متفاوت است و نمیتوان رواج دروغ و تهمت را، رواج آزادی بیان خواند؛ باید اولی را بر صدر نشاند، و دومی را فروکوفت.
حجتالاسلام روحانی در افتتاحیه بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، گفت: «قلمها را به بهانههای واهی نشکنیم؛ بگذاریم در این جامعه آزادی مسئولانه باشد».
وی حتی در حساب توئیتری خود با تأکید بر ضرورت آزادی رسانه، پستی منتشر کرد به این شرح: اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ و هنر در فضای آزادی مسئولانه میتوانند برای جامعه امنیتآفرین باشند. از قلم شکسته و دهان بسته، کاری ساخته نیست.
رئیسجمهوری در بخشی دیگر از همین سخنرانی خود، عملکرد برخی رسانهها را مورد نقد قرار داده و استفاده از «رانت اطلاعاتی» توسط برخی از رسانهها را بلای بزرگی عنوان کرد که مانع از بیان شفاف مسائل مهم کشور میشود.