محمدرضا نعمتزاده روز یکشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه رفع موانع تولید گیلان در رشت با بیان اینکه هدف از پرداخت تسهیلات رونق تولید فقط توزیع پول نیست، گفت: به منظور بررسی نحوه هزینه کرد تسهیلات دریافتی، نظام شفاف نظارتی طراحی شده تا مبالغ پرداختی در خدمت تولید و ایجاد اشتغال باشد. به گزارش […]
محمدرضا نعمتزاده روز یکشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه رفع موانع تولید گیلان در رشت با بیان اینکه هدف از پرداخت تسهیلات رونق تولید فقط توزیع پول نیست، گفت: به منظور بررسی نحوه هزینه کرد تسهیلات دریافتی، نظام شفاف نظارتی طراحی شده تا مبالغ پرداختی در خدمت تولید و ایجاد اشتغال باشد.
به گزارش یوپنا به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به حمایت رهبر معظم انقلاب درباره رونق تولید صنایع خرد و متوسط بیان داشت: پس از تأکیدات ایشان، همکاری نهادهای مختلف در زمینه پرداخت این تسهیلات سرعت گرفت.
وی با اشاره به اهتمام دولت در بخش احیای واحدهای نیمه راکد و افزایش ظرفیت واحدهای کنونی تصریح کرد: امیدواریم با توجه به روندی که در پیش گرفتهایم، بتوانیم نزد رهبر معظم انقلاب و مردم ایران اسلامی سرافراز باشیم.
نعمتزاده با بیان اینکه با ابلاغ آئین نامه راهاندازی کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید، مجموعه فعالیتهای این بخش در استان ها از هدفمندی خاصی برخوردار شد، گفت: در اجرای این طرح بار سنگینی بر دوش استانداران بود و بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد وقت آنان، صرف مسائل مرتبط با رفع موانع تولید شد.
وی با بیان اینکه در گیلان در زمینه رفع موانع تولید جز همکاری چیز دیگری ندیدیم، اظهار کرد: از استاندار گیلان که از استانداران موفق است، به دلیل نتایج مثبت این کارگروه تشکر میکنم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون، ۸۴۹ واحد صنعتی خرد و متوسط گیلان، پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردهاند.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۵۵۹ واحد در قالب طرح رونق تولید و ۲۹۰ واحد نیز از منابع داخلی بانکها تسهیلات دریافت کردند.
دومین گردهمایی سالانه مدیران ارشد وزارت صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور از روز گذشته در رشت برگزار شده و امروز (یکشنبه ۲۳ آبان ماه) پایان می یابد.
افتتاح کارخانه تولید سیم و مفتول مسی در رشت و بازدید از منطقه آزاد انزلی از برنامه های روز گذشته وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر به گیلان بوده است.
دو هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی در گیلان فعال است.
۳۶ شهرک صنعتی و ناحیه مصوب در گیلان فعال و ۷۸۴ واحد بهره بردار در شهرک ها و نواحی صنعتی استان مستقر است و ۱۳ هزار و ۵۶۰ نفر در این مجموعه ها مشغول به کار هستند.