یک عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد که علی مطهری و آیتالله علمالهدی پیرامون موضوعات اختلافی همچون موسیقی و… از طریق تلویزیون به گفتوگو بپردازند و داوری را به مردم بسپارند. به گزارش یوپنا به نقل از ایسنا، محمدعلی وکیلی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس، اظهار […]
یک عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیشنهاد کرد که علی مطهری و آیتالله علمالهدی پیرامون موضوعات اختلافی همچون موسیقی و… از طریق تلویزیون به گفتوگو بپردازند و داوری را به مردم بسپارند.
به گزارش یوپنا به نقل از ایسنا، محمدعلی وکیلی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه) مجلس، اظهار کرد: در واقع قدرت در حال پوستاندازی جهانی است. در چنین شرایطی باید مسئولانهتر و هوشیارانهتر رفتار کرد. امنیت در منطقه خاورمیانه به گوهر نایابی تبدیل شده است. اگرچه ایران ما با تدبیر رهبری فرزانه به کانون امن جهان تبدیل شده اما باید شوربختانه اذعان کنم ما در تأمین معیشت مردم و بهبود شرایط زندگی متناسب با عزت آنان ناکام بودهایم و گویا باید در حسرت داشتن یک ریکاردو، آدام اسمیت ایرانی که بتواند نقطه توازن و تعادل را بین رکود و تورم تعیین کند بسوزیم.
وی افزود: ما به برکت آموزههای دینی و توصیه رهبران و تجربه تاریخی در سه چهار دهه اخیر نباید در ساحت عمومی گرفتار رفتار کنونی باشیم. ما در دهه ۶۰ اتمسفری داشتیم که از آن فاصله گرفتهایم و این روزها نیازمند آن فضا هستیم. متأسفانه خلأ آن روحیات و مسئولیتپذیری ضعیف در سیاسیون و بعضاً مسئولین موج میزند و عموماً به روزمرگی گرفتار شدیم. ما برای عبور از این فضا نیازمند شیفت پارادایمی هستیم.
نماینده مردم تهران در مجلس، ادامه داد: ما مجبوریم از پارادایم «هر که با ما نیست بر ماست» عبور کنیم. متأسفانه گرفتار شدن در پارادایمهای غلط باعث شده اسب سیاست بیش از هر زمان چموش شود و سواران سالم خود را بیش از هر زمان بر زمین بکوبد. به همین دلیل سیاسیون ما به جوانمرگی سیاسی گرفتار شدهاند. در حالی که نگاه سرمایهای به نیروی انسانی اقتضا میکرد تا حداقل همانند تأسیسات به فکر پدافند غیرعامل در حوزه نیروی انسانی باشیم. ما سرمایههای انسانی خود را در پدافند غیرعامل از دست دادهایم و فضای برچسبزنی و برخوردهای حذفی ما را آسیبپذیر کرده است.
وکیلی تصریح کرد: تا زمانی که نگاه دشمنانگاری از رقیب تغییر نکند وضع همین است که شاهد هستیم. ما شاهدیم چطور چتر انقلاب را به دلیل گره زدن زلف خود به زلف انقلاب آنچنان کوچک کردهایم که فرزند علامه مطهری تئوریسین انقلاب و جزو بنیانگذاران اصلی انقلاب و نایب رئیس مجلس برای اربعین حسینی اجازه ندارد در مسقطالرأس خویش سخنرانی کند. اگر بناست مطهری به عنوان نایب رئیس مجلس با این روایت انگاریهای خودسلیقه و خودشیفتگی نتواند برای اربعین سخن بگوید پس چه کسی باید در این مملکت سخن بگوید؟
این عضو هیأت رئیسه مجلس همچنین با بیان اینکه ما برای حفاظت از سرمایههای خود نیازمند گفتوگوی ملی هستیم، اظهار کرد: حوزه عمومی سالهاست دچار سوء تفاهمات گذشته است و بدون عنصر مفاهمه این حوزه گرفتار خشونت و نهایت فروپاشی است و راه ترمیم آن شکلگیری گفتوگوی ملی است. آیین گفتوگو باید به یک ارزش ملی تبدیل شود و همه موضوعات پیش از آنکه یکسویه از تریبونها اعلام شود و به تابو تبدیل شود باید روی میز گفتوگو قرار گیرد.
وکیلی در پایان اظهار کرد: چه اشکال دارد آقایان مطهری و علمالهدی پیرامون موضوعات اختلافی همچون موسیقی و… از طریق تلویزیون به گفتوگو بپردازند و داوری را به مردم بسپارند؟ همگان میدانند که دستاندازهایی در حوزه عمومی به وجود آمده و در کار مفاهمه ایجاد اخلال کرده است، ولی مدتهاست دست رهبران اصلاحطلب برای گفتوگو به سمت برادران اصولگرایشان دراز است، اما پاسخی دریافت نشده است. رویکرد انحصاری هر روز هم قدرت و هم صاحب قدرت را به فساد میکشاند و سلامت و سعادت در گرو گذار به پارادایم «امروز من، فردا شما» است.