معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و دبیر کل شورای عالی عتف گفت: با توجه به نقش مهم مناطق ویژه علم و فناوری در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، در نظر داريم طرحهای مناطق ویژه علم و فناوری در ستاد اقتصاد مقاومتی بررسی و تصویب شود.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم و دبیر کل شورای عالی عتف گفت: با توجه به نقش مهم مناطق ویژه علم و فناوری در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، در نظر داريم طرحهای مناطق ویژه علم و فناوری در ستاد اقتصاد مقاومتی بررسی و تصویب شود.
به گزارش یوپنا به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، دکتر وحید احمدی در جلسه هماندیشی مناطق ویژه علم و فناوری در بوشهر با بیان اینکه دولت یازدهم توجه ویژهای به این مناطق ویژه علمی و فناوری دارد اظهار داشت: دو کشور چین و کره الگوی خوب و موفق در اجرای طرحها در مناطق ویژه علم و فناوری است كه مي توانيم از تجربيات استفاده كنيم.
وي با تاکید براهميت طرحهای علم و فناوری در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی افزود: طرحهای مناطق ویژه علم و فناوری در استانها باید به عنوان طرحهای اقتصاد مقاومتی قلمداد تا از سیاستهای تشویقی بهرهمند شوند.
دكتر احمدي با بیان اینکه باید به مناطق ویژه علم و فناوری به عنوان اکوسیستم نگاه کرد اظهار داشت: مناطق ویژه علم و فناوری برای توسعه فناوری و ایجاد یک نظام همگرا، هماهنگ و همافزا برای مجموعه های مختلف موجود و یا در حال ایجاد تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه همه تشکلهای اقتصادی و علمی در مناطق ویژه علم و فناوری فعالیت میکنند تصریح کرد: نگرش به این مناطق برای همکاری شرکتهای دانش بنیان، تجاری، فرهنگی، اقتصادی و تولیدی است.
دبیرکل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه مناطق ویژه در شورای علوم و تحقبقات و فناوری برای ۵ استان آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، یزد و خراسان رضوی تصویب شده است، به تدوین اساسنامه مناطق ویژه علم و فناوری اشاره كرد و گفت: اساسنامه، ضوابط و مقررات مناطق ویژه علم و فناوری تنظیم و تدوین شده و بر اساس نظام مدیریتی، احکام مربوط صادر شده است.
وی با اشاره به برگزاری پنجمین جلسه هماندیشی مناطق ویژه علم و فناوری کشور در بوشهر افزود: در این نشست عملکرد این مناطق مورد بررسی، و راهکارهای لازم برای حل مشکلات ارائه شد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بودجه مناطق ویژه علم و فناوری از منابع استانی و حمایت های بخش خصوصی تأمین میشود خاطر نشان کرد: مناطق ۵ گانه ویژه علم و فناوری در استانهای مختلف با حمایت دولت راه اندازی و در آینده درآمدزا و خودگردان میشوند.
وی با بیان اینکه منابع اعتباری این مناطق ویژه از طریق اعتبارات استانی، دستگاهی و بخش خصوصی تأمین میشود تصریح کرد: دولت در جدول اعتباری برای سال آینده اعتبارات حمایتی در نظر گرفته است.
گفتني است استانداران استان های آذربایجان شرقی، بوشهر و یزد و مدیران مناطق ویژه استان های پنج گانه خراسان رضوی، اصفهان و یزد و رؤسای مراکز آموزش عالی و فناوری این استان ها در اين نشست حضور داشتند .