موضوع آرایشگاههایی که خارج از ضوابط صنفی و بهداشتی در منازل فعالیت می کنند، مورد بررسی قرار گرفته و با همکاری دادستانی مجوز ورود به این منازل را میگیریم و با آنها برخورد می کنیم.
وی همچنین در مورد ساماندهی برخی مراکز عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در تهران گفت: در طرح برخورد با قاچاق و عرضه غیرمجاز کالاهای سلامت محور، در شهر تهران چهار نقطه بر اساس گزارش ها به این سازمان معرفی شده است که در آینده این مراکز عرضه را معرفی خواهیم کرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مورد عرضه دارو و لوازم بهداشتی خارج از نرخ مصوب در داروخانه ها نیز گفت: در این طرح با گرانفروشی محصولات دارویی و بهداشتی نیز برخورد می شود و تفاوتی نمی کند که این عرضه در داروخانه ها یا در محیط های خارج از آن باشد.
وی با بیان این که متاسفانه ۵ درصد از داروها به صورت قاچاق وارد کشور می شود، گفت: این امر به سلامت مردم آسیب وارد می کند و گزارش هایی هم دریافت شده که در شبکه توزیع دارویی نیز مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.
جمشیدی افزود: برخی از داروخانه ها نرخ های مصوب و نرخ هایی که بر روی دارو درج شده را رعایت نمی کنند و گاهی ۲ تا ۲٫۵ برابر گران تر، آن را به فروش می رسانند که در طرح ملی ساماندهی و نظارت بر این مساله هم نظارت خواهیم کرد و با داروخانه های متخلف برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در مورد این که چند درصد از لوازم آرایشی به صورت قاچاق وارد کشور می شود، گفت: حدود ۵۰ درصد این لوازم به صورت قاچاق توزیع می شود که برندهای معروف را به صورت تقلبی عرضه می کنند.