مهمترین اقدامات دانشگاه پیام نور در راستای اقتصاد مقاومتی/ ساماندهی نیروی های انسانی؛ راه اندازی شاپنا؛ شرکت های دانش بنیان و IPTV
مهمترین اقدامات دانشگاه پیام نور در راستای اقتصاد مقاومتی/ ساماندهی نیروی های انسانی؛ راه اندازی شاپنا؛ شرکت های دانش بنیان و IPTV

گروه فرهنگی – رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: افزایش شرکت های دانش بنیان، ساماندهی نیروی انسانی، راه اندازی تلویزیون تعاملی دانشگاه پیام نور (IPTV) و راه اندازی شبکه آزمایشگاهی دانشگاه پیام نور (شاپنا) از مهمترین اقدامات دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی است. به گزارش خبرنگار خبرگزاری «یوپنا»، دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی در دومین […]

گروه فرهنگی – رئیس دانشگاه پیام نور کشور گفت: افزایش شرکت های دانش بنیان، ساماندهی نیروی انسانی، راه اندازی تلویزیون تعاملی دانشگاه پیام نور (IPTV) و راه اندازی شبکه آزمایشگاهی دانشگاه پیام نور (شاپنا) از مهمترین اقدامات دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «یوپنا»، دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی در دومین نشست علمی و هم اندیشی اقتصاد مقاومتی که در دانشگاه پیام نور برگزار شد، بیان داشت: در راستای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دانشگاه پیام نور اقدامات ارزنده ای انجام داده است.

img_0216

وی تاکید کرد: این دانشگاه با توجه به داشتن قریب به ۷۰۰ هزار دانشجو، ۴ هزار عضو هیئت علمی و۱۰ هزار کارمند، بزرگترین خانواده دانشگاهی دولتی کشور است و با این جمعیت می تواند نقش بسیار سازنده ای در راستای اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

دکتر رستمی در ادامه بیان داشت: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی می توان از افزایش شرکت های دانش بنیان سخن گفت، که در طول یک سال گذشته کار بسیار ارزشمندی انجام گرفته است و ۳۰ شرکت دانش بنیان جدید به جمع شرکت های دانش بنیان اضافه شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: ساماندهی نیروی انسانی یکی از این مواردی است که با تغییراتی که در چارت دانشگاه لحاظ شد، در زمینه چابک سازی نیروی انسانی دانشگاه صورت گرفت و نوعی صرفه جویی است.

این مقام مسئول اضافه کرد: در این راستا بایستی کارهای ارزشمندی انجام دهیم و فرهنگ سازی کنیم چرا که سرنوشت کشور از دانشگاه تعیین می شود.

دکتر رستمی ابوسعیدی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید یک حالت درون گرایی و برون زایی داشته باشد، ابراز کرد: دانشگاه پیام نور در راستای تجاری سازی کارهای خوبی انجام داده که از جمله می توان به تلویزیون تعاملی IPTV اشاره کرد.

وی افزود: علاوه بر اینکه با راه اندازی IPTV در تجارسازی کار خوبی انجام گرفته است، شعار “کتاب همراه، کلاس همراه، استاد همراه” دانشگاه پیام نور نیز تحقق یافت.

رئیس دانشگاه پیام نور با تشریح طرح های اجرا شده از محل صرفه جویی های صورت گرفته گفت: سال گذشته ۳۵۰ میلیارد ريال از محل صرفه جویی ها صرف اتمام پروژه های نیمه تمام دانشگاه شد.

دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۱۰۶ طرح عمرانی نیمه تمام در راستای صرفه جویی و افزایش بهره وری در دانشگاه پیام نور به بهره برداری رسید و در دهه فجر امسال نیز تلاش می کنیم ۱۰۰طرح عمرانی دیگر به بهره برداری برسانیم.

وی شاپنا را یکی دیگر از اقدامات ارزنده این دانشگاه در راستای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و ابراز داشت: راه اندازی شبکه آزمایشگاهی دانشگاه پیام نور از اقدامات مهم دیگر دانشگاه است که در تلاش هستیم آن را به شبکه آزمایشگاهی وزارت علوم متصل کنیم.

دکتر رستمی همچنین به آزمون های آنلاین ( paper lees) دانشگاه در راستای صرفه جویی اشاره کرد و گفت: حذف کاغذ از سیستم مکاتبات اداری و نیز برگزاری آزمون های انلاین گامهای موثری در راستای اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی منابع  صورت گرفته و دانشگاه پیام نور در این زمینه نیز پیشرو می باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه این دانشگاه در ۶۲ کشور جهان دانشجو دارد، ابراز کرد: این دانشگاه در راستای رسالت برون مرزی خود به موفقیت های چشمگیری دست یافته است و توانسته است در این زمینه نیز بدرخشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «یوپنا»، دومین نشست علمی اقتصاد مقاومتی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر غلامرضا مصباحی مقدم؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و اعضای علمی دانشگاه به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد.