به گزارش یوپنا؛ چغندر دارای خواص درمانی فراوان است و به جز تولید شکر می توان از آن استفاده های درمانی بسیار زیادی کرد.
اغلب افراد چغندر را به صورت خام یا پخته تنها یا به همراه غذا و در سوپ استفاده می کنند. این ریشه پرخاصیت دارای مقادیر فراوان نیترات است که می تواند برای مقابله با ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی مورد استفاده قرار گیرد.
همچنین چغندر منبع خوبی از آهن، منگنز، مس، ویتامین B وپتاسیم بوده و می تواند باعث بهبود گردش خون، درمان اختلالات گوارشی، افزایش توان بدنی برای انجام کاری های استقامتی چون ورزش و نیز افزایش ظرفیت ذهنی شود.
کارشناسان در تحقیقات خود دریافتند افرادی که از چغندر در رژیم غذایی خود استفاده کرده اند به دلیل خاصیت گشاد کردن عروق خونی توسط مواد تشکیل دهنده این ماده خوراکی اکسیژن بیشتری دریافت می کنند و به طور کلی از سلامت مطلوبی برخوردار می شوند.
بسیاری از ورزشکاران از لبو به عنوان یک مکمل تقویتی و انرژی زا قبل از انجام تمرینات و مسابقات ورزشی استفاده می کنند تا توان بدنی آنها افزایش پیدا کند.
تنها موردی که چغندر در بدن ایجاد می کند، تغییر رنگ ادرار و مدفوع برای مدت زمانی تا ۴۸ ساعت پس از مصرف آن است که البته جای نگرانی ندارد زیرا این امر به دلیل وجود رنگدانه های فراوان در این خوراکی و دفع آن از بدن صورت میگیرد.