محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی را به مقام معظم رهبری، خانواده محترم و علاقمندان به ایشان تسلیت گفت.
پیام احمدی نژاد در پی درگذشت آیت الله هاشمی
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی را به مقام معظم رهبری، خانواده محترم و علاقمندان به ایشان تسلیت گفت.
به گزارش یوپنا، متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت ناگهانی جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای هاشمی رفسنجانی از مبارزین صدر نهضت امام خمینی (ره) و یار دیرین رهبری معظم انقلاب اسلامی و از جمله موثرترین چهره های سیاسی دهه های اخیر کشور که در صحنه های گوناگون و حساس انقلاب و در مناصب مختلف نقش آفرینی گسترده ای داشته اند موجب تآسف و تاثر گردید.
اینجانب درگذشت ایشان را به مقام معظم رهبری ، خانواده محترم و علاقهمندان به ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند منان برای ایشان غفران الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.
محمود احمدی نژاد
لینک کوتاه :
https://upna.ir/?p=21981
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
در بازدید سرپرست معاونت اداری و مالی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری مطرح شد: تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه پیام نور
عضو علمی دانشگاه پیام نور جایزه بین المللی ایوان غالب دهلوی را بدست آورد
اهدای جایزه ۲۰۲۴ مؤسسه پژوهشی بین المللی غالب دهلوی به عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تعلق گرفت.
در بازدید سرپرست معاونت اداری و مالی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری مطرح شد:
تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه پیام نور
سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه پیام نور از تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه خبر داد
عضو علمی دانشگاه پیام نور پژوهشگر برگزیده سال ۱۴۰۳ شد
با اعلام دبیرخانه بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران، عضو علمی گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور پژوهشگر برگزیده سال ۱۴۰۳ شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.