محمد جواد ظریف، بامداد روز چهارشنبه راهی داووس شد.
ظریف در راه داووس
محمد جواد ظریف، بامداد روز چهارشنبه بر اساس دعوت قبلی به عمل آمده از وی برای شرکت در اجلاس سالانه “مجمع جهانی اقتصاد” راهی داووس سوییس شد..
وزیر امور خارجه کشورمان در توقفی کوتاه در داووس در اجلاس سالانه “مجمع جهانی اقتصاد” در خصوص مسائل و آخرین تحولات منطقه، بویژه سوریه سخنرانی خواهد کرد.
این دیپلمات عالی رتبه کشورمان بعد از سخنرانی در این اجلاس ، برای شرکت در اجلاس ( فوق العاده ) وزیران امور خارجه سازمان همکاری های اسلامی برای بررسی وضعیت و حمایت از مسلمانان میانمار به کوالالامپور سفر میکند.
بر اساس این گزارش وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی به درخواست مالزی روز پنجشنبه نشستی فوقالعاده در کوالالامپور برای بررسی وضعیت اقلیت مسلمان روهینجا در میانمار برگزار میکنند.
به گزارش یوپنا به نقل از پایگاه خبری الفجر، در این نشست اتخاذ اقداماتی جدی از سوی سازمان همکاری اسلامی و جامعه جهانی جهت تشویق دولت میانمار به تضمین امکان ارسال کمکهای بشردوستانه به استان راخین، تلاش برای حل دلایل اصلی خشونت، توسعه دایره گفتگو میان گروهها به نحوی که ضامن بازگشت ایمن ساکنان منطقه روهینجا به خانههایشان باشد و نیز مساله مسلمانان آواره مورد بررسی قرار میگیرد.
این نشست در راستای تلاشهای مستمر دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی برای مسلمانان روهینجا برگزار میشود.
در دسامبر گذشته نیز نشستهای فوقالعادهای در نیویورک، ژنو و بروکسل با هدف اتخاذ اقدامات لازم برای برگزاری نشستی در کوالالامپور برگزار شدند.
وزرای خارجه تیم ارتباطات این سازمان که مسئول رسیدگی به بحران مسلمانان روهینجا است،اکتبر گذشته در حاشیه نشستهای وزرای خارجه در شهر تاشکند، پایتخت ازبکستان نشستی داشتند که در آن بار دیگر از دولت میانمار خواسته شد تابعیت میانماری را به مسلمانان روهینجا بازگرداند.
تابعینت این اقلیت مسلمان به موجب قانون شهروندی که در سال ۱۹۸۲ به تصویب رسید، لغو شد.
منبع: ایسنا
لینک کوتاه :
https://upna.ir/?p=23184
برچسب ها
در بازدید سرپرست معاونت اداری و مالی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری مطرح شد: تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه پیام نور
هوش مصنوعی، شناسایی نانوذرات را با دقت بینظیر خودکار میکند
ادغام موفقیتآمیز هوش مصنوعی در تحلیل نانوذرات پیامدهای گستردهای در حوزههای علمی و صنعتی مختلف به همراه دارد. در علوم مواد، بخشبندی خودکار به کمک هوش مصنوعی به پژوهشگران این امکان را میدهد تا خواص نانوذرات را برای کاربردهای مختلف از جمله پوششها، کاتالیزورها و مهندسی زیستپزشکی بهینهسازی کنند. توانایی شناسایی ساختارهای پیچیده نانومقیاس با دقت بیشتر، سیستمهای دارورسانی، مواد الکترونیکی و فناوری نانو محیطزیستی را متحول خواهد کرد.
عضو علمی دانشگاه پیام نور جایزه بین المللی ایوان غالب دهلوی را بدست آورد
اهدای جایزه ۲۰۲۴ مؤسسه پژوهشی بین المللی غالب دهلوی به عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تعلق گرفت.
در بازدید سرپرست معاونت اداری و مالی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری مطرح شد:
تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه پیام نور
سرپرست معاونت اداری و مالی دانشگاه پیام نور از تسهیل فرآیند ثبت شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه خبر داد
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.