رنگ خوراکی طبیعی توسط پژوهشگران پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد تولید شد. به گزارش خبرگزاری یوپنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، رنگ خوراکی طبیعی (جداسازی آنتو سیانین از چغندر قرمز) با پایداری و مقاومت بالا بهصورت پودری و مایع توسط پژوهشگران پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور […]
رنگ خوراکی طبیعی توسط پژوهشگران پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد تولید شد.
به گزارش خبرگزاری یوپنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، رنگ خوراکی طبیعی (جداسازی آنتو سیانین از چغندر قرمز) با پایداری و مقاومت بالا بهصورت پودری و مایع توسط پژوهشگران پژوهشکده پوششهای نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد تولید شد.
تعدادی از محققان با بهرهگیری از توان پژوهشی پژوهشکده نانو ساختار دانشگاه پیام نور استان یزد و گروه تحقیقاتی خود موفق به ساخت و تولید رنگ خالص و پایدار شدهی خوراکی از چغندر قرمز (جداسازی آنتوسیانین از چغندر قرمز) شدند.استفاده از رنگ طبیعی ؛ جایگزین ایده آلی برای رنگهای شیمیایی است که بهسلامت انسان آسیب نمیرساند.این عصاره بدست آمده دارای ویژگیهایی نظیر ضد سرطان است که در آن وجود مادهی آهن که یکی از نیازهای اساسی بدن میباشد وجود دارد.