خبرگزاری یوپنا/گروه اجتماعی: مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی : سیب زمینی حدود ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم فلفل دلمه ریز خرد شده ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد نمک، فلفل روغن و آویشن به میزان لازم پیاز ۱ عدد پودر سوخاری به میزان لازم طرز تهیه پیراشکی […]
خبرگزاری یوپنا/گروه اجتماعی:
مواد لازم برای پیراشکی سیب زمینی :
سیب زمینی | حدود ۵ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمه ریز خرد شده | ۱ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل روغن و آویشن | به میزان لازم |
پیاز | ۱ عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را بپزید، سپس رنده کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن آن را تفت دهید.
بعد از این که کمی طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن افزوده و بعد فلفل دلمه، رب گوجه، نمک و فلفل و آویشن را هم اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید.
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب به هم بزنید تا صاف شود. از سیبزمینی پوره شده، به اندازه یک نارنگی بردارید و آن را کف دست، باز کنید و از مواد گوشتی یک قاشق روی سیب زمینی بگذارید و دوباره آن را ببندید.
طوری که کاملا مواد داخل آن پوشیده و به شکل پیراشکی آن را فرم دهید و در تخم مرغ فرو کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.
منبع:عصر ایران