کمیته وزارتی امور قانونگذاری کابینه رژیم صهیونیستی نسخه اصلاح شده پیش نویس قانون “ممنوعیت پخش اذان” را به تصویب رساند تا مقدمات طرح آن در کنست (پارلمان صهیونیستی) فراهم شود.
کمیته وزارتی امور قانونگذاری کابینه رژیم صهیونیستی نسخه اصلاح شده پیش نویس قانون “ممنوعیت پخش اذان” را به تصویب رساند تا مقدمات طرح آن در کنست (پارلمان صهیونیستی) فراهم شود.
به گزارش یوپنا، به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، کمیته وزارتی قانونگذاری کابینه رژیم صهیونیستی روز یکشنبه نسخه تعدیل شده قانون “محدودیت پخش اذان” را به تصویب رساند و به موجب آن استفاده بلندگوهای مساجد برای پخش شعائر دینی از ساعت ۱۱ شب تا ساعت هفت صبح ممنوع خواهد بود.
به موجب این قانون، مساجدی که از رعایت این قانون (پس از تصویب نهایی آن) سرپیچی کنند، ۱۲۰۰ دلار غرامت پرداخت خواهند کرد.
پیش نویس این قانون پس از تصویب در کمیته مذکور، باید در سه شور در کنست تصویب شود تا به قانون قابل اجرا تبدیل شود.
کمیته وزارتی امور قانونگذاری رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر سال ۲۰۱۶ پیش نویس این قانون را مورد بررسی قرار داده بود، اما در آن زمان اعتراض “یعقوب لتزمن” وزیر بهداشت و رئیس حزب “یهودیان توراتی” مانع از تصویب این قانون شد که البته این مساله ناشی از ترس این رژیم از این مساله بود که جلوگیری از ادای برخی شعائر یهودی، منجر به ممانعت از تصویب پیش نویس این قانون در کنست شود.
البته این وزیر صهیونیست بعد از محدود شدن این قانون به ساعت ۱۱ شب تا هفت صبح که باعث میشود ممنوعیت پخش اذان تنها اذان صبح را شامل شود، اعتراض خود را پس گرفت.
دولت فلسطین تصویب پیش نویس قانون ممنوعیت پخش اذان را محکوم کرد
دولت وفاق ملی فلسطین تصویب قانون ممنوعیت پخش اذان و برخی اقدامات دیگر، توسط کمیته وزارتی قانونگذاری رژیم صهیونیستی به منظور فراهم شدن شرایط برای طرح آن در کنست صهیونیستی را محکوم کرد و آن را تعرضی خطرناک به آزادی عبادت و شهر قدس به عنوان “پایتخت کشور فلسطین” دانست.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، “یوسف محمود” سخنگوی رسمی دولت تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد که شهر قدس و دیگر اراضی فلسطینی در طول تاریخ در فضایی مملو از همزیستی و احترام و انسجام بینظیر میان تمامی اقشار ساکن آنها به سر بردهاند.
وی افزود، زندگی در اراضی فلسطینی مبتنی بر فرهنگ تسامح و آزادی عبادت و اعتقادات است و میراث دینی و فرهنگی قدس ریشه در اعماق تاریخ دارد و عاقلانه نیست که با یک قلم رژیم صهیونیستی و از طریق تحمیل قانونی ظالمانه و خطرناک مبنی بر ممنوعیت اتباع ادیان آسمانی از اقامه شعائر و ادای واجبات دینی شان، حذف شود و مسئولیت این امر متوجه رژیم صهیونیستی است.