خبرگزاری یوپنا- طرز تهیه آبگوشت بزباش
مواد لازم : برای ۶ نفر
گوشت | ۰/۵ کیلو |
سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) | ۷۵۰ گرم |
لوبیا قرمز(چشم بلبلی) | یک استکان |
لیمو عمانی | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
نمک | به میزان کافی |
فلفل | به میزان کافی |
زردچوبه | به میزان کافی |
سیب زمینی | ۵ عدد |
طرز تهیه :
گوشت را تکه تکه و با پیاز سرخ کنید و بگذارید بپزد . لوبیا را از شب پیش خیس کنید . زردچوبه را در کمی روغن تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید . سبزی را خرد و با کمی روغن سرخ کنید . گوشت که نیم پز شد ، لوبیا را بیفزایید . وقتی لوبیا نیم پز شد ، سبزی را اضافه کنید . نمک و فلفل و لیمو عمانی و سیب زمینی را پس از پختن همه مواد اضافه کنید .
نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بزباش
آبگوشت بزباش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آبگوشت بزباش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .