نکته ای دیگر در جست و جوی میان فالوئرهای خارجی احمدی نژاد روشن می شود که بسیاری از آن ها چپ گرا هستند. این احتمالا از ذهنیتی که فعالیت های احمدی نژآد در دوران ریاست جمهوری اش به شکل گرفته بر می آید.
سه روز پیش محمود احمدی نژاد رییس جمهور پیشین ایران با انتشار ویدیویی در توئیتر ورودش را به این شبکه اجتماعی جهانی اعلام کرد و از کاربارن توئیتر خواست که او را دنبال کنند.
به گزارش یوپنا به نقل از فرارو، بیش از سه روز از این ورود احمدی نژاد گذشته است و او حدود ۱۹ هزار فالوئر داد. افرادی که به پیام او توجه کردند و و توئیت های او را دنبال می کنند.
حضور احمدی نژاد در توئیتر بازتاب گسترده ای در رسانه های ایران و جهان داشت به گونه ای که اکثر رسانه های معتبر جهان این خبر و پیام احمدی نژاد را پوشش دادند.
بلومبرگ در این باره نوشت: «رییس جمهور سابق ایران، محمود احمدی نژاد، با عضو شدن در توییتر و انتشار یک ویدیو صریح ترین تلاش های خود را برای بازگشت به میدان سیاست پی گرفته است.»
اکثر رسانه های خارجی که این خبر را منتشر کرده اند به این نکته نیز اشاره کرده اند که “در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد توییتر فیلتر شده بود.”
احمدی نژاد از آغاز به کار در توئیتر تا کنون ۶ توئیت منتشر کرده است. بیشتر محتوای این توئیت ها مخاطب ایرانی را در نظر نگرفته است. توئیت های او به زبان انگلیسی است و ویدئویی هم که منتشر کرده است به زبان انگلیسی است. گویی که او به دنبال جذب مخاطبان خارجی است.
هواداران احمدی نژاد می گویند این کار برای فعال کردن ظرفیت بین المللی احمدی نژاد است. احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری خود بارها از تغییر ساختار مدیریتی جهان سخن گفته بود.
رییس جمهور پیشین ایران پیش از راه اندازی توئیتر نامه ای به دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نوشت و توصیه هایی به او کرد. نامه ای که بیشتر بازتاب داخلی داشت تا بین المللی و از جانب ترامپ و دولت آمریکا نیز با واکنشی روبه رو نشد.
حساب کاربری توئیتر احمدی نژاد در روز اول با استقبال بخشی از مخاطبان ایرانی روبه رو شد و هواداران او این حساب کاربری را فالو کردند.
اما با نگاهی به لیست فالوئرهای احمدی نژاد با تعداد زیادی اسامی خارجی و غیر ایرانی روبه رو می شویم.
بیش از همه به نظر می رسد فعالیت توئیتری رییس جمهور پیشین ایران برای روزنامه نگاران خارجی جذاب بوده است. در این لیست ژورنالیست های زیادی دیده می شود. که برخی از آن ها از رسانه های معتبر هستند.
فعالان رسانه ای عرب زبان و شاید کاربرانی که تفکرات نزدیک به رییس جمهور پیشین کشورمان دارند نیز دیده می شوند. به نظر می رسد اعرابی که مسئله فلسطین برای آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، از افرادی هستند که دنبال کردن نظرات احمدی نژآد برایشان جالب توجه است.
هواداران بشار اسد و حزب الله لبنان نیز در میان فالوئرهای رییس جمهور پیشین ایران دیده می شوند.
در میان فالوئرهای احمدی نژاد کاربرانی به زبان اسپانیولی هم حضور دارند. رییس جمهور پیشین کشورمان دومین توئیت خود را نیز به هوگو چاوز اختصاص داد و درباره او نوشت. شاید او برای جذب مخاطب بیشتر از میان اسپانیولی زبانان این توئیت را منتشر کرده است. به نظر می رسد توجه ویژه احمدی نژاد به کشورهای آمریکای جنوبی در دوران ریاست جمهوری اش در توجه کاربران اسپانیولی زبان به توئیتر او بی تاثیر نبوده است.
نکته ای دیگر در جست و جوی میان فالوئرهای خارجی احمدی نژاد روشن می شود که بسیاری از آن ها چپ گرا هستند. این احتمالا از ذهنیتی که فعالیت های احمدی نژاد در دوران ریاست جمهوری اش به شکل گرفته بر می آید.
در میان فالوئرهای احمدی نژاد فارغ التحصیلان علوم سیاسی فراوانی دیده می شود حتی اساتید دانشگاه نیز حضور دارند.