طیبه سیاوشی میگوید: برای من عجیب است که دوستانی میگویند توقع نداشتیم آقای احمدینژاد ثبتنام کند؛ چون ایشان موجودی غیرقابل پیشبینی است و به همین دلیل نه تنها عقلای کشور که عامه مردم از حضور ایشان وحشت داشتند.
طیبه سیاوشی میگوید: برای من عجیب است که دوستانی میگویند توقع نداشتیم آقای احمدینژاد ثبتنام کند؛ چون ایشان موجودی غیرقابل پیشبینی است و به همین دلیل نه تنها عقلای کشور که عامه مردم از حضور ایشان وحشت داشتند.
به گزارش یوپنا به نقل از ایلنا، طیبه سیاوشی (نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دهم) در رابطه با نحوه برخورد رسانهها با ثبتنام احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری گفت: چیزی که در آن هشت سال کشورداری آقای احمدینژاد دیدیم این بود که همیشه تمایل داشتند در صفحات اول و تیترهای خبری بدرخشند و رسانهها هم این فرصت را به خوبی به ایشان دادند. در سالهای قبل به دلایل مختلف مانند در مصدر قدرت بودن، یا زمانی که نقدهای به رفتار ایشان میشد، همیشه در تیتر اخبار بودند. الآن هم این موضوع که ایده ایشان کشور را دچار خطر میکند، را نه تنها من که عامه مردم حس میکنند. اما این شکل بزرگ کردن تیترهای خبری و بودن در راس اخبار، به نظرم؛ دور از تدبیر روزنامهنگاری و کارهای رسانهای است. معمولا این مسائل مطرح میشود، اما نه به عنوان یک تیتر بزرگ خبری.
او ادامه داد: البته برخی از رسانههای مکتوب ما اینگونه عمل نکردند، ولی بیشتر روزنامهها، خبرگزاریها و فضای مجازی ما از خبر و فیلم درباره ایشان پرشده است، که این موضوع آقای احمدینژاد را اغنا و راضی میکند. اینکه نشان داده شود او هنوز اهمیت قابل توجهی در عرصه سیاست کشور دارد.
سیاوشی ضمن انتقاد از رسانهها درخصوص نحوه پرداختن به خبر ثبتنام احمدینژاد در ریاست جمهوری، اعلام کرد: رسانهها نباید تا این حد به این خبر توجه نشان میدادند. رسانهها نباید این فرصت را میدادند که این موضوع تا این میزان مطرح شود. جدا از کسانی که من با آنها در ارتباط هستند، عامه مردم هم چندان رویکرد مثبتی به کارهای ایشان ندارند. شخصیت فردی ایشان نشان داده که از در صدر اخبار بودن خوشحال و راضی میشوند؛ درحالیکه این اهمیت اساسی را در انتخابات ریاست جمهوری ندارد.
وی در همین رابطه تاکید کرد: متاسفانه خبر ثبتنام موقرانه آقای روحانی و برخی دیگر از کسانی که در این نظام مسئولیتی داشتند، کمتر منعکس شد، و این موضوع را به راحتی میشود در رسانهها مشاهده کرد. انگار حساسیتی را که جامعه باید میداشت، نشان نداد. فکر میکنم وظیفه رسانهها این است که این فرهنگسازی را انجام دهند که بهتر است قوانین اصلاح شود و تغییر پیدا کند و این نمایش انتخابات ریاست جمهوری که در هیچ جای دنیا سابقه ندارد.
این نماینده مجلس دهم اضافه کرد: من همیشه گفتهام به غیر از تمام امتیاراتی دیگری که برای دولت آقای روحانی شمرده میشود، بزرگترین فرصتی که دولت تدبیر و امید به ما داده، بازگشت دوباره امنیت خاطر امنیت اجتماعی و بازسازی فرهنگ صلحآمیزی که همیشه در فرهنگ ما حاکم بوده است. اینکه جامعه دو دسته شود، و یکی علیه دیگری باشد، نه تنها در عرصه سیاست که در تمامی عرصهها برای نظام جمهوری اسلامی بسیار خطرناک است. اتفاق وحشتناکی که در دولت قبل در عرصه اجتماعی رخ داد و همینطور در عرصه فرهنگی، ضربه بزرگی به جامعه زده که متاسفانه حتی طی چهار سال تلاش برای مانع شدن از گسترش این شکافها، هنوز آن شکاف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی بازسازی نشده است، به خاطر اتفاقی که تماما مقصرش دولت ایشان بود.
سیاوشی در رابطه با این نکته که بسیاری از کارشناسان و عامه مردم انتظار حضور احمدینژاد در این انتخابات را نداشتند، گفت: چون کار من در عرصه سیاست خارجی بوده، با حضورم در خارج از کشور همیشه شاهد وحشت نظام بینالملل از غیرقابل پیشبینی بودن دولت آقای احمدینژاد بودم، و بازسازی این اعتماد برای آقای روحانی بسیار گران تمام شد چون تمام تلاش خودشان را برای این موضوع به کار گرفتند و آنچنان که باید و شاید فرصت پیدا نکردند که بتوانند در حوزه داخلی هم تواناییهایشان را نشان بدهند.
وی همچنین اضافه کرد: الآن برای من عجیب است که دوستانی میگویند توقع نداشتیم آقای احمدینژاد ثبتنام کند؛ چون ایشان موجودی غیرقابل پیشبینی است و به همین دلیل نه تنها عقلای کشور که عامه مردم از حضور ایشان وحشت داشتند. ایشان هیچ سلسله مراتب و هیچ قانونی را رعایت نمیکنند، امروز حرفی میزنند و فردا آن را پس میگیرند، و این موضوع شوکآور است و ضربه بزرگی به این نظام زده است. الآن گفته میشود آقای احمدینژاد به دلیل عدم التزام به رهبری باید عدم صلاحیت شوند. نمیدانم این اتفاق میافتد یا نه، اما رد صلاحیت ایشان هم برای نظام هزینهبر خواهد بود. خوب بود پیش از این اتفاق، ایشان به دلیل مشکلاتی که برای نظام به وجود آوردند، محاکمه میشدند.