در بسته خبری خبرگزاری یوپنا، برخی از مهم ترین اخباری که می تواند برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
در بسته خبری خبرگزاری یوپنا، برخی از مهم ترین اخباری که می تواند برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
به گزارش اسپوتنیک، «خالد الفیصل» امیر مکه با حضور در یک نشست خبری درباره ایام حج اعلام کرد که ایرانیان برادران دینی عربستانی ها هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «امیدوارم حجاج ایرانی پس از ایام حج و بازگشت به وطن خود به نیکی از ما یاد کنند.» پس از تنشهای فراوانی که میان دولت ایران و عربستان در سال ۲۰۱۵ میلادی و پس از فاجعه منا روی داد و کشمکشهای فراوان میان دو طرف درباره تامین امنیت حجاج ایرانی در ایام حج، امیر مکه نیز با بیان این اظهارات تاکید کرد که ورود برادران ایرانی به سرزمین مقدس را گرامی داشته و به آنها خوشآمد میگوییم. خالد الفیصل تصریح کرد که تا کنون حجاج ایرانی مشکلی در مراسم حج امسال نداشتهاند و امیدواریم آنها بتوانند با آسایش به انجام مناسک حج بپردازند./ایلنا
کرباسچی: روحانی را نه با حجاریان مقایسه کنید نه با حسین شریعتمداری
غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی فاصله گرفتن روحانی از اصلاح طلبان را رد کرد و در پاسخ به انتقادهایی که به نحوه چینش کابینه دوازدهم می شود، پرسید: « تفاوت واعظی و جهرمی از لحاظ سیاسی چیست؟»
کرباسچی همچنین در مورد رویکرد روحانی در گفت وگوی زنده تلویزیونی با مردم که برخی اصلاح طلبان آن را محافظه کارانه می دانند نیز گفت: «قرار نیست که رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی بعد از انتخابات به جای صحبت از برنامه های اقتصادی و اجتماعی دولت، مثل دوران مبارزات انتخاباتی شعار دهد».
این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه با بیان اینکه همه می خواهند رشد اقتصادی کشور بالای هشت درصد باشد و نرخ بیکاری نیز به صفر برسد، گفت: «انتظار درستی نیست که بگوییم آقای رئیس جمهور در نخستین مصاحبه زنده ایده آلی سخن بگوید، او باید همان طور که عمل کرد آمار واقعی را ارائه و شرایط کشور را برای مردم تشریح کند». کرباسچی با تاکید بر اینکه روحانی به سمت جناح راست مایل نشده است، گفت: «روحانی را باید با توجه به شخصیت اش ارزیابی کرد. او را نمی توان با تاج زاده و حجاریان مقایسه کرد. همان طور که نمی توان او را با حسین شریعتمداری یا سردار عباسی مقایسه کرد»./نامه نیوز
هیأتی از عربستان به ایران سفر خواهد کرد
به گزارش روزنامه کویتی الجریده به نقل از منبعی که آن را نزدیک به وزیر خارجه ایران خواند، از سفر قریب الوقوع یک هیأت سعودی به تهران خبر داد.
بر اساس این گزارش، این روزنامه کویتی نوشته است: هیأت سعودی در جریان این سفر، خسارت های وارد شده به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری آن در مشهد را برآورد خواهد کرد.
این روزنامه کویتی می نویسد: پیشتر نیز قرار بود این هیأت سعودی عازم ایران شود اما به دلیل وجود برخی اختلافات این اتفاق نیفتاد.
روزنامه الجریده همچنین تأکید کرد که اختلافات میان ریاض و تهران در موسم حج به شدت کاهش پیدا کرده است./مهر
عطریانفر: بعداز خاتمی نتوانستیم در عرصه اجتماعی خوب عمل کنیم/ اصولگرایان از نهادهای قدرت دچار سوء استفاده شدند
سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان متعلق به امروز و دیروز نیست، دقیقا ادامه گفتمان نیروهای خط امام است که از آغاز انقلاب مورد حمایت ایشان بوده است. اوج این موفقیت را در دوران پس از جنگ با محوریت آیت الله هاشمی رفسنجانی در دولت سازندگی و سپس به صورت شفاف و دقیق در دولت آقای خاتمی شاهدش بودیم. این سرمایه عظیم محصول تاریخ است، که با فعالیت نیرومند و تمام عیار در دو دهه تلاش حاصل شده است. عزیمت سیاسی سال ۸۴ و آن چه که در دولت نهم و دهم اتفاق افتاد عقبهاش به خود جریان اصلاحات باز میگردد، بعداز آقای خاتمی در عرصه اجتماعی نتوانستیم خوب عمل کنیم و به راحتی فضا در اختیار احمدینژاد و افراطیون قرار گرفت. بخش بزرگی از زیانهایی که جریان اصلاحات دید، ناشی از آن بود که دوستان ما در گام اول هماهنگ و متحد نبود.
افراطیون اصولگرا در همان مسیری که اصلاحطلبان در سال ۸۴ دنبال میکردند، گام نهادند، آنان نیز گرفتار غرور سیاسی شدند. صدای مخالف را به رسمیت نشناختند. در استفاده از قدرت و نهادها دچار سوء استفاده شدند به همین خاطر اعتماد مردم را از دست دادند. آنان از سال ۸۴ تا ۹۲ حقیقتا ایران را عرصه ترک تازی قرار دادند، هرکاری که دلشان میخواست انجام دادند نظام اداری کشور را آشفته کردند و عملا اعتبار مجلس را در برابر دولت مخدوش کردند./ایلنا