رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تعداد زیادی از مجروحان از کرمانشاه از طریق هوایی به شهرهای دیگر منتقل شدند که این را مديون وجود فرودگاه و حمل و نقل هوایی هستیم.
به گزارش خبرگزاری یوپنا اسماعیل نجار معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور در مراسم افتتاحيه کارگاه آموزشي فرودگاه وآمادگي در برابر بلايا ضمن ابراز امیدواری از اینکه برپایی اینگونه برنامههای آموزشی بتواند گامی در کاهش دردهای مردم بردارد، گفت: در دیدار اخیر با نماینده دبیرکل سازمان ملل ایشان انتقال یک روزه ۹۰۰۰ مجروح در زلزله بم، از طریق فرودگاه را یک رکورد جهانی عنوان کرد.
وی در بیان تفاوت زلزله بم و کرمانشاه گفت: زلزله بم با وجود شدت بالا دو اوایل صبح و روشنایی و در وسعتی محدود اتفاق افتاد اما زلزله کرمانشاه در اوایل شب و تاریکی مطلق و در وسعتی بزرگ در هفت شهر و ۱۹۳۰ روستا رخ داد که کار بررسی میزان آسیب و امدادرسانی را تا روشنایی به تعویق انداخت.
رئیس سازمان مدیریت بحران در مورد وضعیت کنونی مناطق زلزله زده در شمال غرب کشور گفت: در کرمانشاه با کمک مردم، ارتش و سپاه با وجود برخی کاستیها در شرایط تثبیت هستیم اما وقوع ۸۰۰ پسلرزه باعث ترس ساکنان و عدم بازگشت به منازلشان شده است و واقعیت این است که برای اسکان موقت نیاز به ۴۵ تا دو ماه زمان است و باید صبور باشیم.
وی با بیان اینکه در تهران هم اگر حادثه بزرگی رخ دهد حمل و نقل زمینی دیگر میسر نخواهد بود و تنها حمل و نقل هوایی می تواند کمک کند، تاکید کرد: باید برای این امر علاوه بر فرودگاه مهرآباد فرودگاههای دوشتان تپه و قلعه مرغی نیز آمادگی پروازهای اضطراری را داشته باشند.