رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه برنامه استراتژیک دانشگاه پیام نور تا سال ۱۴۰۴ باید تدوین شود، گفت: مهم ترین برنامه این دانشگاه این است که بتواند بسترهای اشتغال ثابت، پایدار و مستدام را برای جوانان کشور فراهم کند.
رئیس دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه برنامه استراتژیک دانشگاه پیام نور تا سال ۱۴۰۴ باید تدوین شود، گفت: مهم ترین برنامه این دانشگاه این است که بتواند بسترهای اشتغال ثابت، پایدار و مستدام را برای جوانان کشور فراهم کند.
به گزارش خبرگزاری یوپنا دکتر زمانی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه پیام نور استان البرز افزود: دانشگاه پیام نور باید برای جوانان جویای علم و شغل، زمینه های ایده پردازی و کارآفرینی را فراهم کند. اگر بخواهیم در عرصه های رقابتی جهانی وارد شویم باید بسترهای تمرین و ارائه ایده های جوانان کشور را در دانشگاه پیام نور فراهم کنیم چرا که آینده کشور و قدرت و سلامت آن بستگی به جوانهایی دارد که دارای ایده های نو و ارزشمند هستند.
وی اذعان داشت: دانشگاه پیام نور دارای شبکه عظیمی از نیروهای متخصص است که باید ضمن پیوند با جامعه، با علم ، تحقیق و تدبیر درست، مسائل و مشکلات جامعه را حل کرده و با کمترین هزینه، امکان تحصیل را برای تمامی جوانان جویای علم فراهم کند.
وی با اشاره به طرفیت های موجود در دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور ابردانشگاهی است که در تمامی زمینه ها و در همه نقاط کشور با حضورنیروهای باانگیزه و اعضای هیات علمی و جوانانی که جویای علم ، پژوهش و کار تحقیقاتی هستند فعالیت می کند و طبیعتا توانمندی این دانشگاه انتظاراتی ایجاد می کند که باید ضمن ارائه آموزش مناسب و تعامل گسترده با بخش های صنعتی کشور به این انتظارات پاسخ داد.
دکتر زمانی حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین را مهم ترین نیاز امروز کشور دانست و گفت: دانشگاه پیام نور در مقطعی طبق نیازهای کشور، در زمینه آموزش و مباحث آموزشی فعالیت مضاعفی داشت اما اکنون که تمامی دانشگاه ها به سمت پژوهش و کارآفرینی حرکت می کنند، بعد پزوهش و تحقیقات بیشتر مورد توجه است و بنابراین دانشگاه پیام نور نیز باید همگام با دیگر دانشگاه ها توجه بیشتری را به مباحث پژوهش و فناوری داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر لزوم بازنگری در بحث آموزش تصریح کرد: باید شیوه آموزش مجازی و نیمه حضوری را بیش از پیش در این دانشگاه تقویت کنیم و به این ترتیب فرصت بیشتری را برای انجام کارهای تحقیقاتی و پژوهش ، تاسیس شرکت های دانش بنیان ، اقتصاد مبتنی بر دانش و کارآفرینی ایجاد خواهیم کرد و با قدرت بیشتری جلو می رویم.
رئیس دانشگاه پیام نور گسترش دیپلماسی علمی بین المللی را نیز ضروری دانست و گفت: ما نمی توانیم صرفا به پیشرفت های داخلی و افزایش تعامل با بخش های صنعتی داخل اکتفا کنیم چرا که با حجم منابع و ظرفیت عظیمی که دانشگاه پیام نور در اختیار دارد می توانیم ضمن تعامل با کشورهای منطقه و جهانی اسلام و حتی دیگر کشورها و جذب دانشجویانی که مایل به تحصیل در دانشگاه پیام نور هستند، در عرصه بین الملل نیز به رشد و بالندگی مورد انتظار دست یابیم.
وی با عنوان اینکه اقتصاد دانش بنیان در آینده جایگزین دیگر اقتصادها می شود، گفت: دانشگاه پیام نور برای تحقق نهادینه سازی اقتصاد دانش بنیان در کشور رسالت سنگینی بر عهده دارد.
وی در پایان اظهار داشت: پژوهشگران دانشگاه پیام نور پیشقراولان و سفیران کشور هستند و باید با تشکیل تیم های تحقیقاتی از حضور آنها و تعلیم به جوانان کشور بیشتر بهره برد.