یک عضوهیات رییسه مجلس مجلس گفت: کسانی که امکانات کشور در اختیارشان بوده و وضعیت امروز کشور محصول دوران مدیریتی آنهاست، باید پاسخگوی کارنامه عملکردشان باشند. اینکه یک نفرهم مسئول باشد وهم اپوزیسیون، جوانمردانه نیست.
به گزارش یوپنا، محمدعلی وکیلی در خصوص بیانات اخیر مقام معظم رهبری، بیان کرد: منطقی است کسی که امکاناتی در اختیار داشته باید پاسخگوی کارنامه خود باشد. هشت سال مهمترین قوه کشور در اختیار آقای احمدینژاد بود. او باید پاسخگوی دوران مدیریتی خود باشد. ایشان در پیش از سال ۸۴ با اپوزیسیون نمایی نسبت به عملکرد کلیت نظام و ارکان نظام خود را به جایگاه ریاست جمهوری رساند و در همان هشت سال حضورش بیشترین آسیب را به کشور وارد کرد اما در عین حال همواره تعرض داشته به کلیت نظام و ارکان نظام و از همین طریق شخصیت تاثیرگذاری مانند آیتالله هاشمی مورد بیشترین هجمه ایشان قرار گرفت.
وی در ادامه گفت: مشکل امروز نیز به دلیل عملکرد آن هشت سال است. امروز نیز آقای احمدینژاد هم چنان قصد فرار به جلو را دارد و به دنبال دوقطبی سازی و مقصریابی است. ایشان تلاش میکند خودش را در جایگاه رهبر اپوزیسیون قرار دهد. این رفتار جوانمردانه نیست و مردم را گیج کرده و مرزها را بر هم میزند. کسی که باید در مقابل افکار عمومی نسبت به کارنامه خودش پاسخگو باشد، در جایگاه مدعی قرار گرفته است. اپوزیسیون معنا و کارکرد خود را دارد و مسئول هم معنا و کارکرد مختص به خود را داراست. مرز بین این دو باید رعایت شود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند:«بندهای که امکانات در اختیارم هست نمیتوانم مدعی باشم، من باید پاسخگو باشم که با این امکانات چه کردهام» بیان کرد: اختیارات و امکانات مسئولیت میآفریند. کسانی میتوانند اعتراض و انتقاد داشته باشند که از حداقل امکانات محروم بودهاند. هر کس در مقیاس اختیارات و امکاناتی که در اختیار دارد باید پاسخگو باشد. آقای احمدینژاد نیز از این اصل مبرا نیست. همه مسئولان چه در گذشته و چه در حال از این اصل کلی مبرا نیستند. اینکه عادت شده مسئولین در مقابل افکار عمومی جوری حرف میزنند که مردم گیج میشوند و نمیدانند تفاوت آن طرف میز با این طرف میز چیست و بالاخره چه کسی مسئول عملکردهاست؛ خوب نیست. این مرزها باید رعایت شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، گفت: ادای انقلابی بودن را درآوردن و انقلابی نمایی کردن هم منزلت انقلابیون را خدشهدار میکند و هم از ارزش انقلاب میکاهد و منجر به وارونگی در مفاهیم میشود. سقف انتقادات را به سقف انتقادات دشمن رساندن که مشروعیت پایههای نظام و مشروعیت کارکرد کلیت نظام را زیر سوال می برد. این کار دشمن است اما با زبان انقلاب نمایی.
وکیلی با اشاره به بخشی دیگر از سخنان مقام رهبری که فرمودند: «صدمات را هم باید نقد کرد، منتهی نقد منصفانه و مسئولانه نه نقد همراه با تهمت. نقدپذیری واجب است و تهمت و لجنپراکنی حرام» گفت: هیچ کس مصون از خطا نیست. ما اگر نقد منصفانه را در کشور به رسمیت بشناسیم، هیچگاه زمینهای برای تخریب فراهم نمیشود. وقتی گوشها بر نقد منصفانه بسته شود، راه برای تخریب هموار میشود.