معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: وفاق و انسجام کشور در گرو فداکاری، ایثار و از جانگذشتگی است و همین روحیه است که باعث شده در برابر تمام ناملایمات و فشارهایی که از جانب کشورهای خارجی در این چهار دهه اخیر به کشور ما وارد شده است، مقاومت کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: وفاق و انسجام کشور در گرو فداکاری، ایثار و از جانگذشتگی است و همین روحیه است که باعث شده در برابر تمام ناملایمات و فشارهایی که از جانب کشورهای خارجی در این چهار دهه اخیر به کشور ما وارد شده است، مقاومت کنیم.
به گزارش یوپنا به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، غلامرضا غفاری در مراسم گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد شهادت شهید علمالهدی و یارانش که در محل یادمان شهدای هویزه برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور خانواده های شهدا، مسئولان و عموم مردم اظهار داشت: حماسه هویزه در ۱۶ دی سال ۵۹ رخ داد واین نشان می دهد دانشگاه در همان ماههای اول جنگ حضور مؤثری در جبهه دارد و در کنار دیگر عزیزان و رزمندگان این سرزمین، دانشجویان از جان خود مایه گذاشتند.
وی افزود: دانشگاه همواره در همه رخدادهای تاریخی، دفاع از کیان این سرزمین و ارزش های دینی را وجهه همت خود قرار داده و با هوشمندی، تلاش و درایت توانسته است حضور مؤثر خود را نشان دهد.
غفاری با اشاره به اهمیت برگزاری چنین برنامهها و جلساتی گفت: نمی خواهیم این برنامهها صرفاً تجلیل باشد. در کنار این تجلیل باید تمام تلاش خود را به کار بندیم که شهیدان ما کسانی مثل شهید علمالهدی و همرزمانشان الگو و مرجع دانشجویان امروز ما قرار بگیرند. به آنها اقتدا کنند و توجه به عدالت و مبارزه با ظلم را در هر قامت و قالبی وجهه همت خود قرار دهند.
وی گفت: شهید علمالهدی دانشجوی تاریخ دانشگاه فردوسی مشهد بود که درسهای تاریخ دانشگاه را رها کرد و تاریخ دیگری را رقم زد. او درسخوانده تجربی و عملی این سرزمین بود و نام او در آثار تاریخی ما در کنار دیگر شهدا و فداکارانی که همواره در برابر ظالمان برای پاسداشت ارزشهای دینی این سرزمین از جان خود مایه گذاشتند، باقی خواهد ماند.
غفاری با بیان اینکه نام و یاد آنها در متون تاریخی این سرزمین نقش بسته است، گفت: این ما هستیم که باید تاریخ سراسر مجاهدت و حماسه آنها را بخوانیم. شهید علمالهدی و دیگر عزیزانی که دانشگاه را رها کردند و در دانشگاه دیگری حضور یافتند، جوانانی بودند که نگاه عدالتگرایانه و استکبارستیزی آنها نه تنها در جبهههای جنگ بلکه در همه حوزهها مشهود است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: شهید علم الهدی از گروه دانشجویان پیرو خط امام راحل بود. در همان روزهای شروع انقلاب اسلامی متوجه حرکتهای استکبار بود و در تاریخ کوتاه زندگی خود رخدادهایی را ثبت کرد که هواره برای نسل جدید الگو و درسآموز است.
غفاری در پایان گفت: وظیفه خود میدانم یاد شهدای عزیز این سرزمین به ویژه شهدای سوسنگرد و هویزه را گرامی بدارم. شهدایی که در پانزدهم و شانزدهم دی ۵۹ حماسه آفریدند. شهید علمالهدی و یارانش دانشگاه را رها کردند و در دانشگاه دیگری حضور یافتند و جوانانی بودند که نگاه عدالتگرایانه و استکبارستیزی آنها نه تنها در جبهههای جنگ بلکه در همه حوزهها مشهود بود.