نشست علمی کاربردی با عنوان رفتارهای پرخاشگران و پیامدهای آن با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان و باهمکاری دانشگاه پیام نور سنندج برگزار شد.

نشست علمی کاربردی با عنوان رفتارهای پرخاشگران و پیامدهای آن با حضور معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان و باهمکاری دانشگاه پیام نور سنندج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری یوپنا، صبح امروز با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه پیام نور سنندج و مسوولین پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان نشست علمی کاربردی با موضوع رفتارهای پرخاشگرانه و علل و عوامل تا پیامدها در محل سالن همایش دانشگاه پیام نور سنندج برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور سنندج در این نشست علمی با بیان اینکه پرخاشگری ناشی از مشکلات ساختاری است، اظهار داشت: رفتارهای پرخاشگرانه عمدتا فردی نیست بلکه در فرایند این روند اجتماع هم تاثیر گذار است.
یعقوب احمدی در ادامه با اشاره به اینکه نباید در رفتار پرخاشگرانه به صورت واحد، مجزا و جزیره ای نگریست، افزود: واکاوی این موضوع را در اجتماع باید جستجو کرد.
وی به تشریح مباحث پرخاشگری از دیدگاه جامعه شناسی گریزی زد و تصریح کرد: در اصطلاح جامعه شناسی مسائل ساختاری عامل ایجاد خشونت و مباحث روانی عامل تسهیل کننده این رفتار است.
کارشناس مسوول پیگیری های قضایی دادگستری استان کردستان در ادامه این نشست عنوان کرد: باید از لحاظ جامعه شناسی به شکل ملموس تری پرخاشگری را باز بینی کرد.
لادن نصری رکود اقتصادی را بزرگترین عامل خشونت در این برهه از زمان بیان کرد و گفت: پرداختن به مشکلات اقتصادی از بعد اجتماعی در خشونت های امروزی نقش چشمگیری در مهارکردن مقطعی و در بلند مدت نقش همیشگی دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور سنندج نیز اظهار داشت: پرخاشگری بخش مشترک و جداناپذیری از زندگی اجتماعی است زیرا کمتر کسی را می توان یافت که با بیان تند و انتقادی شدید به دیگران آزار نرسانده باشد یا برای تلافی از دشمن منتظر فرصت مناسبی باشد تا کینه خود را خالی کند.
مریم مهدی عراقی در ادامه سخنان خود به تعریف پرخاشگری اشاره کوتاهی کرد و افزود: هرگونه رفتاری که قصد آسیب رساندن با قصد و نیت قبلی باشد در تعریف واژه پرخاشگری می گنجد.
حسن غریبی دیگر عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه پیام نور سنندج در ادامه این نشست علمی کاربردی اذعان کرد: خشونت پدیده ای چند بعدی است و ما نمی توانیم فقط از یک منظر به این امر بنگریم.
حسن غریبی در پایان اظهار داشت: خشونت معضلی جهانی و همه با تبعات و پیامدهای آن به نوعی درگیر هستند .