وزیر تحصیلات عالی افغانستان از حرکت علمی دانشگاه پیام نور در این کشور، ابراز خرسندی کرد و خواستار فراهم کردن زیرساختهای آموزشی این کشور از سوی دانشگاه پیام نور شد.
وزیر تحصیلات عالی افغانستان از حرکت علمی دانشگاه پیام نور در این کشور، ابراز خرسندی کرد و خواستار فراهم کردن زیرساختهای آموزشی این کشور از سوی دانشگاه پیام نور شد.
به گزارش یوپنا، دکتر محمد رضا زمانی در نشستی مشترک با حضور وزیر تحصیلات عالی افغانستان به بیان ویژگی های دانشگاه پیام نور و راههای گسترش همکاری ها پرداخت.
رئیس دانشگاه پیام نور با بیان این مطلب که این دانشگاه با حدود ۵۰۰ شعبه در سراسر کشور و حضور ۴ هزار عضو هیئت علمی در زمینه های مختلف علمی اعم از انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه (به جز پزشکی) امکان جذب دانشجو را در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دارد، گفت: دانشگاه پیام نور دارای زیرساختهای مناسبی به منظور برگزاری دوره های آموزشی ترکیبی، مجازی، نیمه حضوری و حضوری می باشد.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور حدود ۵۴ نمایندگی در سایر کشورها است، که برخی از آنها به عنوان مرکز و برخی دیگر به عنوان واحد مشغول به فعالیت می باشند و ما امیدواریم با توجه به پتانسیل های خوبی که در این دانشگاه وجود دارد همکاری های خود را با کشور دوست و برادر افغانستان در واحدهای کابل، مزار شریف و هرات این دانشگاه توسعه دهیم.
دکتر زمانی در ادامه به بیان مسائل و مشکلات موجود در واحدهای دانشگاه پیام نور در افغانستان پرداخت و به منظور تسهیل در روند رفع ابهامات، پیشنهاد تشکیل هیئتی مشترک برای حل مسائل فی مابین را ارائه کرد تا بر این اساس شرایط برای گسترش همکاری ها در آینده نزدیک فراهم شود.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین به بیان برنامه هایی که در آینده می تواند به منظور توسعه همکاری ها با وزارت تحصیلات عالی افغانستان در دستور کار قرار گیرد پرداخت، که از آن جمله می توان به: گسترش آموزشهای از راه دور و e-learning و آموزش نیمه حضوری، کسب مجوزهای رشته های مورد نیاز افغانستان برای تربیت دانشجو در مقاطع مختلف با هماهنگی وزارت تحصیلات عالی افغانستان، تعریف پروژه های مشترک با حضور اعضای هیئت علمی دو کشور، تدوین محتوای الکترونیک آموزشی اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در صورتی که مجوز لازم برای شعبه هرات دانشگاه پیام نور فراهم شود، این واحد می تواند به عنوان مرکز تحصیلات تکمیلی، شرایط را برای ارتقاء کیفی دانشجویان فراهم کرده و در صورت نیاز به کارگاه و آزمایشگاه این نیاز را در دوره های زمانی یک هفته تا یکماه در استان خراسان مرتفع کند.
دکتر زمانی افزود: با توجه به اینکه دانشگاه پیام نور به عنوان هاب بینالمللی جهت ارائه آموزشهای نیمه حضوری، باز، الکترونیکی و از راه دور کشور شناخته می شود، شرایط برای برگزاری رشته های مشترک با دانشگاههای مختلف افغانستان فراهم است.
دکتر نجیب الله خواجه عمری؛ وزیر تحصیلات عالی افغانستان نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حرکت علمی دانشگاه پیام نور در این کشور، خواستار فراهم کردن زیرساختهای آموزشی این کشور از سوی دانشگاه پیام نور شد.
وزیر تحصیلات عالی افغانستان همچنین خواستار حضور دانشجویان بورسیه این کشور در دانشگاه پیام نور ایران شد تا این افراد بتوانند از کیفیت بالای آموزشی این دانشگاه بهره مند شوند.
خبرنگار: میثم خاکپور