مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه توسعه گردشگری یعنی توسعه روبه جلویی که توسعه پایدار را رقم می‌زند، گفت: جنبه علمی صنعت توریسم در کشور مغفول مانده است و برگزاری همایش‌های علمی می‌تواند کاری عظیم بکند و البته این بخش علمی باید در کنار کلیه صنعت‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدمحسن صدر ظهر امروز در دومین همایش ملی گردشگری، مدیریت فرصت‌ها و جاذبه‌ها با محوریت تبریز ۲۰۱۸ در دانشگاه پیام نور تبریز اظهار کرد: امیدواریم چنین همایش‌هایی عایده‌ای برای کشور باشد و زمینه‌ای برای توسعه بیشتر شود چراکه تبریز ظرفیت زیادی دارد و بهترین جا برای سرمایه‌گذاری است.

جنبه علمی صنعت گردشگری مغفول مانده است

وی با بیان اینکه توسعه گردشگری یعنی توسعه روبه جلویی که توسعه پایدار را رقم می‌زند، افزود: جنبه علمی صنعت توریسم در کشور مغفول مانده است و برگزاری همایش‌های علمی می‌تواند کاری عظیم بکند و البته این بخش علمی باید در کنار همه صنعت‌ها باشد.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه برگزاری همایش‌های ملی با پشتوانه یک تخصص و علم و هیات علمی بوده و ناشی از یک تحقیق علمی است، گفت: چه بسا که این همایش در شان تبریز و با نام تبریز ۲۰۱۸ باشد ولی نباید بسنده به همایش شود بلکه باید عایده‌ها به دست مسوولان اجرایی برسد تا بسترهای لازم ایجاد شود.

وی تاکید کرد: نباید از وسعت و توان خود غافل شد ولی باید به اندازه وسعت و توان حرف زد و دانشگاه پیام‌نور نیز باید به اندازه جمعیت ۳۰ هزار نفری خود حرفی برای گفتن داشته باشد.

صدر با تاکید به اینکه باید از فناوری‌های نوین در مراکز علمی بهره‌مند شد، گفت: چرا باید همیشه یاس و ناامیدی در جامعه تزریق کرد و از داشته‌های خود غافل شویم به طوریکه بنده در سفر دو سال پیش خود به تبریز احساس می‌کردم تبریز آنگونه که باید و شاید پیشرفت نکرده ولی چنین همایش‌هایی و استارت‌آپ‌هایی در تبریز نشان از رشد و توسعه است.

سرمایه‌گذارها با دانشگاه ارتباط داشته باشند

وی تصریح کرد: ارتباط سرمایه‌گذار با دانشگاه‌ها برای معرفی تبریز و استان منجر به کارآفرینی می‌شود از این‌رو اعضای هیات علمی باید برای تحقق تبدیل دانش به ثروت تلاش کنند.

تعریف مشکل توسط صنعت و سپردن به دست دانشگاه موفقیت را ایجاد خواهد کرد

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با تاکید به اینکه اگر حرکت علمی انجام می‌گیرد باید تاثیرگذار باشد، تصریح کرد: اگر صنایع مختلف توانستند مشکل را تعریف کنند و حل آن مشکلات را به دانشگاه بسپارند قطعاً موفقیت کسب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: برای مثال میزان شمش طلای شرکت اپل که در خزانه‌داری خود نگاه می‌دارد بیشتر از اندازه کل خزانه‌داری آمریکا است و همه اینها ناشی از تولید ایده و سرمایه‌گذاری روی آنها است.

صدر اذعان داشت: وظیفه دولت ایجاد شغل است ولی به عنوان یک فرد دارای مدرک دکترا و کارشناسی ارشد نباید فقط تلاش کنیم که دولت برای ما کار پیدا کند و یا آموزه‌های خود را آموزش دهیم بلکه باید از علم خود برای تولید استفاده کنیم.

وی ادامه داد: درست است که باید از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده شود ولی این پیام‌رسان‌ها نیز باید توانایی رقابت جهانی داشته باشند و رضایت مشتری خود را کسب کنند از این‌رو دنیای ایده و تولید ثروت با ورورد به بازار رقابت فراهم می‌شود.