صهیونیست ها در هفتادمین سالگرد تاسیس رژیم اشغالگری و خشونت، انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس را جشن می گیرند؛ رخدادی که خشم فلسطینیان و افکار عمومی جهان را برانگیخته و با بی تفاوتی برخی دولت های اسلامی و تحریم بسیاری از کشورهای اروپایی روبرو شده است.
صهیونیست ها در هفتادمین سالگرد تاسیس رژیم اشغالگری و خشونت، انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس را جشن می گیرند؛ رخدادی که خشم فلسطینیان و افکار عمومی جهان را برانگیخته و با بی تفاوتی برخی دولت های اسلامی و تحریم بسیاری از کشورهای اروپایی روبرو شده است.
به گزارش یوپنا به نقل از ایرنا، سالگرد اخراج فلسطینیان از وطن و پایه ریزی رژیم اشغالگر قدس (در میانه ماه می سال ۱۹۴۸ میلادی) که به «روز نکبت» موسوم گشته، با یکی از بزرگترین دسیسه های دشمنان جهان اسلام همراه شده است.
با گذشت پنج ماه از تصمیم رییس جمهوری آمریکا در شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و صدور فرمان انتقال سفارت آمریکا به این شهر، «دونالد ترامپ» نزدیکانش را راهی اراضی اشغالی ساخت تا امروز (دوشنبه ۲۴ اردیبهشت) در مراسم گشایش سفارت جدید حضور یابند.
اقدام غیرقانونی ترامپ و زیرپاگذاشتن توافقات بین المللی درباره سرنوشت قدس در اواسط آذرماه پارسال با مخالفت های گسترده جهانی روبرو شد. در اراضی اشغالی نیز این تصمیم خشم فلسطینیان را به اوج رساند چنانکه تظاهرات بزرگ بازگشت به مناسبت «روز زمین» (۳۰ مارس- دهم فروردین ماه) تا روز نکبت ادامه یافت.
تدارک صهیونیست ها برای جابجایی سفارت با حملات وحشیانه نظامیان اسرائیلی به تظاهرکنندگان گام به گام پیش رفت تا جایی که طی ۶ هفته تظاهرات مردم غزه بیش از ۵۰ فلسطینی به شهادت رسیده و هزاران تن دیگر در یورش های مکرر هوایی و زمینی زخمی شدند.
مخالفت جهانی با دسیسه آمریکایی- صهیونیستی برای تصاحب قدس سبب شد تا نمایندگان بسیاری از دولت های غربی به خصوص اروپایی ها از حضور در مراسم انتقال سفارت خودداری کرده و آن را تحریم کنند.
سکوت معنادار برخی دولت های اسلامی و مدعی حمایت از آرمان فلسطین و حقوق مردم آن، طی ماه های اخیر موجب شد تا این دسیسه تکمیل و نحوست روز نکبت تشدید شود. در توصیف این وضعیت بود که وزیر امور خارجه ترکیه چند روز پیش عقبگرد فاحش برخی دولت های اسلامی را ناشی از هراس از آمریکا دانست و آن را خطایی غیرقابل بخشش خواند.
این عقبگرد تنها به سکوت و تایید تصمیمات رهبران واشنگتن محدود نماند بلکه ولیعهد سعودی برای پیشگامی در حمایت از توطئه ضداسلامی ترامپ و دوستان صهیونیست وی، چند هفته پیش موجودیت اسرائیل را به رسمیت شناخت.
از دید بسیاری از ناظران تحولات جهان اسلام، حمایت بی محابا و بی سابقه ترامپ از صهیونیست ها و رویکرد سازشکارانه و حتی صمیمانه مقامات شماری از دولت های منطقه در قبال اشغالگران، معدود قید و بندهای پیش روی آنان را از میان برداشته و درنده خویی و ستیزه جویی رهبران و نظامیان اسرائیلی را به شکلی شگفت آور برانگیخته است.
طی ماه های گذشته کشتار غیرنظامیان فلسطینی از جمله زنان، کودکان و نیز خبرنگاران به ضرب گلوله نظامیان اسرائیلی، بارها با تشویق چکمه پوشان از سوی سران تل آویو همراه شد.
رژیم صهیونیستی پنجشنبه هفته گذشته نیز خاک سوریه را هدف حملاتی شدید و بی سابقه قرار داد تا افسارگسیختگی خشونت ورزی و جنگ طلبی را به رخ کشورهای خاورمیانه بکشد.
به رغم آتش افروزی و جنایات اشغالگران قدس و پایمالی حقوق فلسطینیان، سودای جلب حمایت قدرت های فرامنطقه و محموله های نظامی چندصدمیلیارد دلاری، سرکوب و کشتار مردم یمن، براندازی دولت قانونی سوریه، مداخله در امور داخلی همسایگان و کشورهای منطقه و در نهایت هماوردی با جمهوری اسلامی ایران، سردمداران سعودی و دولت های همپای عربستان را به تسلیم و حتی همداستانی با فتنه آمریکایی- صهیونیستی کشانده است.
در این میان، مبارزان فلسطینی بی اعتنا به شعار و وعده حمایت رهبران محور سازش، مقاومت را تنها راه ممکن برای تحقق آرمان آزادی قدس دانسته و در برابر فتنه انگیزی مکرر دشمنان جهان اسلام و خشونت بی حد و مرز صهیونیست ها پایداری و ایستادگی را برگزیده اند.