دکتر علیزاده با حضور در استان زنجان در جمع روسای مراکز وواحدهای این استان برلزوم صرفه جویی و ایجاد منابع درآمدی پایدار تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری یوپنا، معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه ضمن بازدید از چند مرکز وواحد این استان در جمع روسا و مدیران دانشگاه پیام نور استان زنجان،به طرح های مالی و درآمدی دانشگاه های بزرگ دنیا ، طرح های در دست اقدام دانشگاه را راه اندازی شرکت های دانش بنیان، صندوق مالی و اعتباری، راه اندازی بنیاد خیرین، مراکز آموزش های تخصصی، جذب منابع دولت و منابع توازن منطقه ای عنوان کرد.
معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه تنظیم اساسنامه و تصویب و راه اندازی شرکت توسعه سرمایه گذاری دانشگاه پیام نور را طرح در دست اقدام ، اعلام وابراز امیدواری کرد با تصویب این طرح در جلسه هیات امنا گام مهمی در دانشگاه برداشته خواهد شد.
دکتر علیزاده در باره طرح منطقه ای دانشگاه تصریح کرد: ساماندهی دانشگاه پیام نور استانها در قالب منطقه ای شدن نیز براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام می شود که نتایج خوبی خواهد داشت و این طرح با سرعت معقول و شیب ملایم انجام می شود که آسیبی برای نیروی انسانی و فعالیت های آنها نخواهد داشت.
وی با اشاره به ضرورت ساماندهی فعالیت مراکز و واحد های زیر ۲۰۰ نفر بدون جمع آوری آنها و ضرورت حفظ دانشجو اشاره کرد و گفت: این واحد ها به مراکز یادگیری تغییر کاربری خواهند یافت که در این صورت به ساختار کنونی نیازی نخواهند داشت.
معاون دانشگاه با اشاره به بودجه فرهنگی دانشگاه و اخذ مبلغ ۳۵ هزار تومان از دانشجو، نحوه هزینه کرد این مبلغ را ۷۰ در صد در مراکزو واحد ها ۲۰ درصد در سازمان مرکزی و صرفا برای طرح های فرهنگی ملی و اختصاص به استان های میزبان و ۱۰ درصد در اختیار استان ها برای طرح ها و برنامه های استانی عنوان و بر هزینه کرد این بودجه در ردیف مربوطه و دوری از صرف آن در سایر ردیف ها تاکید کرد.
دکتر علیزاده ایجاد تسهیلات رفاهی برای دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت را جزو فعالیت های ضروری دانشگاه قلمداد و ابراز امیدواری کرد با رایزنی های صورت گرفته با دستگاه های حمایتی ازقبیل بنیاد شهید،سازمان بهزیستی کشور، کمیته امداد ،صندوق رفاه دانشجویان ،بنیاد علوی بانک های همکار دانشگاه و صندوق قرض الحسنه ، منابع خوبی جذب و مشکل دانشجویان مربوطه مرتفع خواهد شد.
معاون دانشگاه در پایان این نشست به لزوم تغییر نگاه همگان در دانشگاه تاکید و به برخی از چالش های دانشگاه نیز اشاره کرد و یادآور شد: صرفه جویی ، افزایش درآمدهای غیرشهریه و ایجاد منابع پایدار بسیار مهم است که باید در دستور کار همه بخشهای دانشگاه درسراسر کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به برخی فعالیت های درآمدی استان ها از قبیل راه اندازی طرح کشت و صنعت ، مجتمع آموزشی، چاپ و انتشارات، طرح های گردشگری، موسسات مشاوره و غیره، خواستار اجرای طرح های منطقی و کارشناسی شده با توجه به قابلیت هرمرکز وواحد شد و از آمادگی سازمان مرکزی دانشگاه برای صدور مجوزهای لازم در کمترین زمان خبر داد.