معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با صدور حکمی معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری را منصوب کرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با صدور حکمی معاون نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری را منصوب کرد.
به گزارش یوپنا، طی حکمی از سوی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، دکتر پیمان صالحی به سمت “معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری” این معاونت منصوب شد.
در متن ستاری خطاب به صالحی آمده است:
“نظر به مراتب تعهد و شایستگیهای علمی و عملی، به موجب این حکم جنابعالی را به عنوان معاون نوآوری و تجاریسازی فناوری منصوب مینمایم.
پیگیری مجدانه وظایف و امور محوله بهویژه تلاش برای توسعه زیستبوم نوآوری مورد انتظار است. استفاده از ظرفیت پارکهای علم و فناوری و مراکز نوآوری و شرکتهای دانشبنیان و همچنین تعامل با بنگاههای بزرگ اقتصادی و صنعتی برای رسوخ فناوری در اقتصاد ملی مورد تاکید است. از درگاه خداوند متعال دوام توفیقات جنابعالی را در پیروی از منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی همراستا با سیاست ها و راهبردهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دولت دوازدهم مسالت مینمایم.
همچنین بدینوسیله با گرامیداشت یاد و خاطره اندیشمند فرزانه جناب آقای دکتر محمود شیخ زین الدین و با قدردانی از زحمات و تلاشهای ارزنده ایشان، علو درجات را برای آن عزیز سفر کرده از درگاه الهی مسالت مینمایم.”
صالحی مدرک دکتری خود را در رشته شیمی آلی از دانشگاه شیراز دریافت کرده و در حال حاضر استاد تمام گروه فیتوشیمی دانشگاه شهید بهشتی است. وی تا کنون بیش از ۱۷۰ مقاله ISI به چاپ رسانده و بالغ بر ۱۲۰ مقاله در کنفرانسهای ملی و بین المللی ارائه کرده است.
وی همچنین تا کنون مجری ۱۴ طرح پژوهشی در حوزههای آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و تدوین استراتژی علم و فناوری بوده است.
صالحی که پیش از این رئیس مرکز طرحهای کلان ملی معاونت علمی و فناوری بوده، در سمتهایی چون مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه رازی کرمانشاه، رئیس پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، سرپرست کمیته شیمی، شورای عالی برنامهریزی آموزش عالی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو کمیته مشورتی شورای راهبردی نقشه جامع علمی کشور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی مشغول به فعالیت بوده است.
از افتخارات دکتر صالحی میتوان انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر کشور، معرفی در فهرست یک درصد پر استنادترین دانشمندان جهان (از سال ۲۰۰۸ میلادی)، عضو سازمان کنفرانس اسلامی، مدیر پژوهشی برتر کشور، شیمیدان آلی برتر کشور و کسب رتبه دوم جشنواره بینالمللی خوارزمی را نام برد.