وزیر ارتباطات در روزهای گذشته یکبار به ادعای سازمان پدافند غیرعامل پاسخ داد و یکبار هم به سخنان سخنگوی قوه قضاییه و هر دو را به مردم ارجاع داد.

از میان وزرای روحانی، آذری جهرمی با کمترین رای و هزاران انتقاد راهی وزارت ارتباطات شد. هنوز بر صندلی ننشسته بسیار از او گفتند و نوشتند. کسی گمان نمی‌کرد آذری جهرمی یکی دو سال بعد بدل به چهره‌ای بشود که اصولگرایان و اصلاح‌طلبان او را جزو سه وزیر نخست کابینه بداند، پس عجیب نبود پس از برجام، نام او بیشتر از ظریف هم مطرح بشود. اصولگرایان در هر دو دولت روحانی از یکی از وزیران بیشتر نوشتند و اصلاح‌طلبان هم از او بیشتر انتقاد کردند و اتفاقا هر دو گروه در هر دولت به این نتیجه رسیدند که اشتباه کرده بودند. در دولت اول وزیر بهداشت و در دولت جدید، آذری جهرمی! اصلاح‌طلبان این روزها او را وزیر اول کابینه در شفافیت می‌خوانند و معتقدند سایر وزرا مانند جهرمی دست از محافظه‌کاری بردارند. از آن سو شیفتگی اصولگرایان به وزیر جوان هم تا جایی پیش رفت که مخاطبان تلویزیون به لطف گزارش‌های صداوسیما با وزیر جوان روحانی بیشتر از پیرمردهای کابینه آشنا شدند؛ چهره‌ای که گویا در ظاهر هم با دیگر وزرا تفاوت دارد؛ کلاه ورزشی بر سر می‌گذارد، عکس خوابیدنش در قطار منتشر می‌شود، لباس آستین کوتاه می‌پوشد و روز قدس به خیابان می‌رود و با همکاران و خانوده‌هایشان طبیعت‌گردی می‌کند، با پارازیت مخالفت می‌کند و جسورانه خبر می‌دهد تابلوی میزان پارازیت را در شهرها نصب می‌کند.
 
آذری جهرمی دهه شصتی است و اهل رسانه‌های دو طرفه. خود او می‌گوید در شبکه‌های مجازی همچون توییتر قرار است گفت‌و‌گو انجام شود نه یک کار نمادین و چون از بسیاری از پیام‌رسان‌ها بازخورد مردمی نگرفته، در فضایی همچون توییتر با مردم در ارتباط است. به همین دلیلی است که بیشتر از آنکه علاقه‌مند باشد همچون ولایتی و حدادعادل مهمان هر شب شبکه‌های یک تا چهار و نسیم باشد، دوستدار فضای مجازی است و در همین فضای مجازی نظرات منتقدان و مخالفان را می‌بیند و می‌خواند و البته پاسخ می‌دهد! گویا او مشترکی است که همیشه در دسترس است. وقتی آذری جهرمی در یکی از توئیت‌های خود  از شرکتی سخن گفت که ۲۰ هزار گوشی آیفون وارد کرده و گران‌تر در بازار فروخته، یکی از کاربران به او گفته بود این چه شفاف‌سازی است که اسم متخلفان را نمی‌گویید و او در پاسخ نام شرکت و رقم ارز دریافتی آن را اعلام کرد و لیستی در جیب بغل خود نگاه نداشت؛ اتفاقی که احتمالا بعید است از وزیری دیگر دیده شود. خودش می‌گوید بسیاری افراد به او توصیه کرده‌اند نامی منتشر نکند اما آنگونه که آذری جهرمی گفته جوان بودن به کمکش آمده است. همین ویژگی است که باعث شده از تحولات روز و کنایه‌های توئیتری با خبر باشد. می‌داند مردم نسبت به ادعای ابردزدی حساس شده‌اند، پس وقتی قرار می‌شود پاسخ سردار جلالی را بدهد، همان ابردزدی را اینگونه دستمایه پاسخ صریح خود قرار می‌دهد: «متعجبم چرا همواره برخی افراد با صحبت‌های نادرست (درباره قرار داشتن سرور تلگرام طلایی در طبقه نهم ساختمان وزارت ارتباطات) برای کشور هزینه‌تراشی می‌کنند. البته ما در مقام مسئول خودمان را ولو به این حرف ناروا، مسئول می‌دانیم و ایجاد شفافیت می‌کنیم و وظیفه خودمان می‌دانیم که پاسخ دهیم. شاید نشود دزدی ابرها را ثابت یا رد کرد اما نبودن سرور در طبقه نهم ساختمان امام را می‌شود ثابت کرد. از روابط عمومی خواسته‌ایم ساعت ۲، از خبرنگاران دعوت کند تا بروند طبقه نهم ساختمان امام را بازدید کنند و نتیجه را به قضاوت افکار عمومی بگذارند.» جلالی البته در بیانیه‌ای که ماجرا را از اصل دور کرده بود و به سمت پیام‌رسان داخلی برده بود، پاسخ وزیر ارتباطات را داد و نوشت دعوت از خبرنگاران شوی تبلیغاتی بوده است اما جلالی هم بهتر می‌داند جمله آخر برای تبلیغات یا شعار نبوده است. جهرمی جدا به قضاوت افکار عمومی معتقد است. وقتی بحث ارز دولتی داغ بود، اسامی دریافت کنندگان ارز دولتی را منتشر کرد و وقتی وزارت صمت لیست نصفه و نیمه‌ای منتشر کرد، باز او زودتر از هرکسی انتقاد کرد که چرا لیست کامل منتشر نشده است. زمانی هم که اهالی بازار موبایل در خشمناک‌ترین وضع بودند، خود را به چارسو و علاءالدین رساند و قول برخورد با متخلفان را داد.
 
زمانی دیگر که در صندلی بغل علی ربیعی نشسته بود، بی آنکه نگران باشد از وزیری انتقاد می‌کند که ۲۰ سال قبل معاون وزیر اطلاعات و مسئول اجرایی شورای عالی امنیت ملی بوده، اعلام می‌کند واردات گوشی تلفن توسط شستا با ارز دولتی شبهه دارد. شاید اگر وزیری دیگر بود، از تمام واردات سخن می‌گفت اما نامی از شستا نمی‌آورد اما جهرمی اتفاقا از شرکتی سخن گفت که مدیرش آرام بر صندلی کناری او تکیه داده بود.

دو سه ماه قبل که دولت تن به حکم فیلترینگ تلگرام داد، او با صراحت از مخالفت برخی بزرگان با فعالیت تلگرام سخن گفت و ساعتی بعد به دیدار روحانی رفت. رسانه‌ها نوشتند او در اعتراض به غیرکارشناسی بودن فیلترینگ استعفا کرده است. برخی دیگر نوشتند خواسته روحانی را مجاب کند تا دولت تن به حکم قضایی ندهد. هرچه بود از آن همان روز مخالفت او با فیلترینگ عیان‌تر شد. پاسخ دادستانی را با زبان کارشناسی می‌داد. آمارهای آنها را علمی تحلیل می‌کرد و می‌نوشت حقیقت ندارد. وقتی همه از فیلترینگ اینستاگرام سخن می‌گفتند، او با خبری فضا را تغییر می‌داد تا نشان بدهد ماجرا چیست. آذری جهرمی مسیر در سختی قدم می‌زند؛ باید منتظر ماند و دید توصیه‎‌ها (بخوانید هشدارها) به آذری جهرمی او را از مسیر شفافیت دور می‌کند یا خیر.

آذری جهرمی جوان‌ترین وزیر کابینه روحانی است و هنوز چهل ساله نشده است. شاید همین دلیلی است که گاه هم پیام‌هایی می‌دهد که گفته می‌شود، لازم نبوده است؛ مانند پیام قدرانی که به همراه وزیر نیرو برای شرکت مخابرات ارسال کرد؛ تشکر برای اینکه نیروهای مخابرات به کارشان عمل کرده‌اند و مشکل خرابی تلفن‌های وزارت نیرو را حل کرده‌اند!

او نخستین وزیر جمهوری اسلامی ایران است که پس از انقلاب ۱۳۵۷ متولد شده‌ است و در زمان وزارت فقط ۳۶ سال داشته است! جوان‌ترین وزیر احمدی‌نژاد محرابیان بود که در زمان تصدی وزارتخانه ۳۸ ساله بود. محمد شریعتمداری هم در آغاز به کار دولت خاتمی به عنوان وزیر ۳۷ ساله کابینه او فعالیت می‌کرد. آخوندی هم با ۳۶ سال سن، جوانترین وزیر کابینه هاشمی بود.

شریعتمداری و آخوندی در دولت روحانی دوباره لباس وزارت به تن کردند! شریعتمداری و محرابیان در مقطعی حتی برای رئیس جمهور شدن خیز برداشتنند. این سرنوشت وزیران جوان است. با این حال هیچ کدام به اندازه مرد جوان کابینه روحانی خبرساز نبودند. آذری جهرمی در داخل و خارج هنوز مخالفانی دارد و حتی در خود دولت هم هستند کسانی که منتقد او هستند اما کسی که به دریا پا می‌گذارد، حتما پیش‌بینی خیس شدن لباس‌ها را کرده است.