بر خلاف توهمات آمریکاییها و شخص رئیس جمهور متوهمش که دنبال تلفن زدن مسئولان جمهوری اسلامی به خودش است، فشارهای آمریکاییها و اذناب منطقهای اش ملت ما را منسجم تر کرده است.
رییس قوه قضاییه گفت: بر خلاف توهمات آمریکاییها و شخص رئیس جمهور متوهمش که دنبال تلفن زدن مسئولان جمهوری اسلامی به خودش است، فشارهای آمریکاییها و اذناب منطقهای اش ملت ما را منسجم تر کرده است.
به گزارش یوپنا آیت الله آملی لاریجانی طی سخنانی در همایش روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور ضمن تشکر از وزارت خارجه و همه سفرا در سراسر کشورها، گفت: نظام جمهوری اسلامی یک نظام بی بدیل است و اینکه آن را ادعا کنیم با دعوا فایده ندارد بلکه باید مستند باشد.
وی افزود: هر کسی اندک مراجعهای به قانون اساسی داشته باشد میبیند اصل دوم صراحتا میگوید نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر شش مولفه از جمله داشتن نگاه توحیدی است. قانون نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر نگاه توحیدی است و لفظ لا اله الا الله هم در قانون به همین اشاره دارد.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر ارزشهای الهی است و به همین دلیل راه نظام از لیبرال دموکراسی جداست. مهم این است که کجاها راهمان از لیبرال دموکراسی جدا میشود و یکی از مهمترین لیبرال دموکراسی، فردگرایی است.
آملی لاریجانی تصریح کرد: لیبرالیسم را اکنون در کنار ایدیولوژیهای دیگر یک ایدیولوژی محسوب میکنند. اما باید بدانیم راهمان کجا با این دیدگاه جدا میشود.
وی با بیان اینکه فردگرایی یکی از محورهای لیبرال دموکراسی هست، افزود: در مکتب لیبرالیسم کلاسیک معتقد بودند که باید حداکثر دخالت در دولت باشد وکار دولت حداقلی بود ولی در قرن نو لیبرالیسم چرخشی پدید آمد و موضوع دخالت دولتها مطرح شد. جمهوری اسلامی از ابتدا بر ارزشهای خود تاکید میکند و برعکس لیبرالیسم فرد گرایی در اسلام و نظام اسلامی قابل قبول نیست. بنیان تمام دخالتها و تصورات و جهتگیریها، نگاه توحیدی در جمهوری اسلامی است.
آملی لاریجانی افزود: در بستری که لیبرالیسم چنین ادعاهایی دارد و حتی مورخان در دورهای ادعا داشتند که این نظام بر دنیا سلطه دارد، نظام جمهوری اسلامی حرفی برای گفتن دارد و راه روشنی نیز ایجاد کرد. بنیان گذار جمهوری اسلامی به مردم و حضورشان و تمام بنیانهای فکری و ایمانی و ارزشی نظام ایمان داشتند. رهبری نیز همینطور و حتی کاری نداشتند که چه حزبهایی به کار میآمدند. چپها و راستها و اعتدال گراها همگی بر روی کار آمدند.
رئیس قوه قضاییه افزود: دشمنان در این چهل سال تحریم کردند، جنگ کردند و تا امروز هم فشار هایشان ادامه دارد اما مردم مقاومت کردند. امروز کاملا صریح و عریان دشمن در عرصه حاضر شده و تغییر رژیم را می گویند و دنبال فروپاشی نظام هستند.
وی ضمن تشکر از وزیرامور خارجه گفت: البته پذیرایی دکتر ظریف هر سه سال یکبار از ما می شود.
آملی لاریجانی در ادامه خطاب به سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور گفت: یک بحثهای نظری هم باید به بحثهای ماهوی نظام جمهوری اسلامی داشته باشید و این پیام را برسانید که مبنای نظام بر اساس یک فلسفه سیاسی بی بدیل است.
وی تاکید کرد: نظام جمهوری و رای مردم نشان داد که حرف مردم حرف اول در دنیا است.
رئیس قوه قضاییه گفت: جمهوری اسلامی، یک کشور با سرمایه های زیاد است. در منطقه چقدر نیروهای فکری مثل نیروهای ایران داریم؟ اینها همه اقتدار نظام است اگر چه نتوانستیم آنطور که باید در خدمت این نیروهای فکری باشیم. با این حال تکامل زیادی در مسیر پزشکی و هستهای داشتیم.
آملی لاریجانی گفت: بر خلاف توهمات آمریکایی ها و شخص رئیس جمهور متوهمش که دنبال تلفن زدن مسئولان جمهوری اسلامی به خودش است، فشارهای آمریکاییها و اذناب منطقهای اش ملت ما را منسجم تر کرده است. سخنان امروز رئیس جمهور محترم واقعاً عزتمندانه بود و باید از این اظهارات متین و محترمانه تشکر کنیم. این حرفها تبلیغ نیست. سخنان رییس جمهور که مشابه فرمایشات رهبری بود تبلیغ نیست و بلکه مبتنی بر استعدادهای موجود کشور و متناسب با امکانات کشور است.
وی تاکید کرد: امروز قوای کشور هماهنگ تر هستند و گرچه بار اجرایی بر عهده دولت است اما وظیفه شرعی و عقلانی است که برای خنثی کردن توطئه دشمن کار جهادی کنیم.
وی با بیان اینکه عبادت تنها به نماز نیست، گفت: چشم بسیاری از کشورهایی که ظلم دیدند به جمهوری اسلامی است و هر گام در این نظام، عبادت است.
آملی لاریجانی ادامه داد: دشمن فکر میکند میتواند از طریق بعد اقتصادی به مردم و نظام ضربه بزند. شعار ایمانی ما در چهل سال اخیر مشخص بوده است و فرق است میان کسی که قدرت اصلی را حق میداند با آنکه غیر را. ترامپ اصلا چه میگوید؟ مومن باهوش است و باید تدبیرهایی انجام دهد و امروز نظام جمهوری اسلامی و ما به تقویت ایمانی و آنچه که میگوییم و همچنین داشتن تدبیرهایی نیاز داریم.
وی افزود: جمهوری اسلامی امروز در منطقه قدرت حاکم است و با اقتدار داعشهای مسلح از کشورهای سلطه را بیرون کردند و آنهایی که میگفتند بیست سال جنگ با داعش لازم است و میخواستند ما را مشغول کنند که به حول الهی نسلشان از عراق کنده شد و انشاءالله از سوریه هم کنده میشود.
آملی لاریجانی افزود: سفرای جمهوری اسلامی و نمایندگان در رساندن پیام جمهوری اسلامی ایران کمک کنند. امروز ایران مقتدر تر از هر زمان دیگری است، دشمن شمشیر را از رو برای از بین بردن نظام، بسته است. دشمن میخواهد گلوگاه اقتصادی را ببندد اما اصل این است که اینطور نیست که همه دنیا آمریکا باشد.
رییس قوه قضاییه با اشاره به هجمهها علیه قوه قضاییه گفت: یکی از سدهای نفوذ دشمن، قوه قضاییه بوده است و به همین منظور یکی از نهادهایی که برای تخریب آن دشمنان برنامه داشتند، قوه قضاییه است. دختر خانمی یک جا رقصیده و فایلی را در فضای مجازی قرار داده است، قوه قضاییه با آن برخورد کرده و آزاد شده است. صدا و سیما مستندی پخش میکند و تمام هجمهها به قوه قضاییه وارد میشود. خانمی که کلی اتهامات دارد، از همان صدا و سیما میبینید پخش میشود که فردی که خودش را اقتصاد دان میداند می گوید این خانم که روسری بر چوب کرده را قوه قضاییه کار دارد اما با مفسدان اقتصادی کار ندارد که این نادرست است.
وی افزود: یک خانمی روسری خود را برداشته و مرتکب جرم شده و می گویند ۲۰ سال حبس گرفته در حالی که دو سال حبس به او داده شد اما چه هجمههایی که علیه دستگاه قضایی ایجاد نکردند.
وی افزود: در بحث رسانهای کردن و تبلیغات، قوه قضاییه کاستی دارد. کسی در صدا و سیما حرفی علیه قوه قضاییه می زند اما وقتی گفته میشود مستندت چیست میگوید در افکار عمومی و در رسانهها منتشر شده است.
رییس قوه قضائیه ادامه داد: برخی جملات مجلسیها این است که برای هر حرف یا کاری پرونده تشکیل میدهید، خوب، ما میتوانیم در رسانه بگوییم که ایها الناس برای هرکاری به قوه قضاییه مراجعه نکنید اما نمیتوانیم وقتی مراجعه کردند، رسیدگی نکنیم. برخی بست نشینی کردند، دشمنی کردند، علیه دو رییس قوه حرف زدند که ما هیچ توجهی نکردیم. ما کارمان درست باشد، ظلمینباشد مابقی را حق تعالی خودش دفاع میکند. روزی نیست که علیه قوه قضاییه حرفی نزنند.
رئیس قوه قضائیه یاداور شد: در سال ۹۶، ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده در قوه قضائیه تشکیل و به همین اندازه رسیدگی شده است. البته مقصود تعداد پروندههای یکتا نیست و منظور مشغول شدن ۱۶ میلیون نقطه در دستگاه قضایی برای رسیدگی است. قوه قضائیه که با همه محدودیتها در سال ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده را در کنار وظایف دیگر خود رسیدگی کرده است، حالا امکان دارد یک جایی هم مشکلی ایجاد شود اما روی همان مشکل تمرکز و تخریب میکنند که این تخریبها بی مبناست.
ریس قوه قضائیه تصریح کرد: یکی از نقاطی که کشورهای سلطه روی آن سرمایه گذاری کردند موضوعات حقوق بشری است و دشمنان گزارشهای خلاف واقع در این رابطه زیاد می دهند. اینها رویشان نمیشود بگویند نظام جمهوری اسلامی را قبول ندارند و به مبنای نظام ایراد می گیرند. به عنوان مثال قصاص در بسیاری از نظام ها وجود دارد و در قرآن هم نگفته اعدام بلکه از حق قصاص یاد شده است. یکسوم این حق به مصالحه ختم می شود. نکاتی که از آن علیه قوه قضاییه استفاده می شود در تمامی کشورهای اسلامی پذیرفته شده است. از سویی دیگر دروغها را شاهدیم. به عنوان مثال می گویند یک افغانی در اصفهان اعدام شده است که ما هرچه گشتیم این اسم را پیدا نکردیم. در جمهوری اسلامی بدون رسیدگی کسی را نداریم که مجازات شود.
وی افزود: حقوق بشر ابزاری در دست امریکاییها است و زندان گوانتاناما یک نمونه از آن بود. البته ستاد حقوق بشر کارهای خوبی انجام میدهد ولی نمیتوان به آن استناد کرد. امیدواریم نظام جمهوری اسلامی با تلاش همه مردم در صحنه عمل و مدیران اجرایی از این گردنهها عبور کند و از این فشارهای غیرقانونی که کشورهای سلطه ایجاد کردهاند عبور کند.