نام‌هایی در اظهار نظر مدیرعامل شرکت زیرساخت به چشم می‌خورد که کمتر شنیده شده و بررسی آن‌ها خالی از لطف نیست.

به گزارش یوپنا، پیام‌رسان «جیک و پیک» تا‌کنون درخواست وام نداده و امکاناتی نیز دریافت نکرده است. اظهارنظر مدیرعامل شرکت زیرساخت دقیق نبوده است.‌» معلوم نیست مدیرعامل شرکت زیرساخت چرا چنین ادعایی را مطرح نمود که منجر به تکذیب پیاپی سایر مسوولان شود. ظاهراً قرار است این مقام مسوول طی نشستی خبری در روزهای آتی این ابهامات را پاسخ دهند.

لنزور
اما نام‌هایی در اظهار نظر مدیرعامل شرکت زیرساخت به چشم می‌خورد که کمتر شنیده شده و بررسی آن‌ها خالی از لطف نیست. یکی از این پیام رسان‌ها لنزور است.
این شبکه اجتماعی که چند سالی است فعالیت می‌کند متعلق به شرکت صبا ایده است مشابه اینستاگرام بوده و تاکنون با استقبال نسبتاً خوبی از سوی کاربران مواجه شده است. برخی نهادهای و شخصیت‌ها در آن آلبوم و صفحه رسمی دارند. شرکت صبا ایده که با راه‌اندازی کلوب، آپارات و میهن‌بلاگ پیش از این نیز فعالیت در این حوزه داشته است در اقدامی دیگر پیام‌رسان لنزور را ارائه کرده است.
لنزور نمونه ایرانی اینستاگرام است و سعی کرده امکاناتی را قرار دهد که در اینستاگرام وجود ندارد.
به طور مثال، می‌توان به یافتن دوستان حاضر در لنزور از طریق مخاطبان تلفن، ذخیره مستقیم عکس‌ها در گالری، اشتراک‌گذاری عکس‌ها، فهرست دسته بندی تصاویر و ساخت آلبوم‌های جداگانه برای دسته‌بندی تصاویر اشاره نمود. در واقع لنزور نوع دیگری از شبکه اجتماعی کلوب محسوب می‌شود که مختص اشتراک تصاویر طراحی شده است. درست مثل کلوب، آلبوم‌های رسمی و تأیید شده سیاست‌مداران و هنرمندان را نیز در لنزور مشاهده می‌کنید. لنزور تاکنون ۱۰‌هزار نصب فعال داشته است و کاربران مختلفی آن را تجربه کرده‌اند. اگرچه کاربران گلایه‌هایی هم از این پیام‌رسان دارند. گلایه از نقص‌هایی همچون وقفه‌های برنامه، سرعت پایین، اخلال در بارگذاری عکس‌ها و … که نشان می‌دهد این پیام‌رسان که می‌تواند جایگزینی برای اینستاگرام باشد نیازمند حمایت‌های مختلف از سوی دولت می‌باشد. به هر روی حمایت از این شبکه اجتماعی معقول به نظر می‌رسد اما این مسأله در مورد شبکه‌هایی همچون ویسپی و جیک و پیک دچار ابهام است.

جیک و پیک
جیک (سخنی کوتاه) و پیک (تصویری زیبا) شبکه اجتماعی دیگری‌است که تقریباً برای همه بعد از اظهارنظر مدیرعامل شرکت زیرساخت مبنی بر اعطای وام به این شرکت نام آن شنیده شد. این شبکه اجتماعی متعلق به شرکت مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات ویرا صدر لیان (وصل) است و خود را نخستین شبکه اجتماعی کاملاً هوشمند داخلی می‌داند. امکانات این پیام‌رسان عبارتند از: اشتراک‌گذاری تصویر، ویدئو، صدا و متن، امکان پسندیدن و ارسال نظر، امکان مشاهده پست‌های پربازدید، امکان خرید محصولات و ارسال پست‌های پولی برای کاربران تأیید شده و همچنین جست‌وجوی کاربران. جیک و پیک در‌حال‌حاضر چیزی حدود ۵۰۰‌نصب فعال دارد. اگرچه این پیام‌رسان به تازگی راه افتاده و با ظاهری ساده و امکاناتی ابتدایی در حال فعالیت است، در همین ابتدای امر نیز نتوانسته نظر کاربران را به خود جلب کند. برخی از کاربران آن را ضعیف و بد تلقی کرده‌اند و از پشتیبانی ضعیف و عمل نکردن برخی از قابلیت‌های آن گلایه کرده‌اند.

منبع:صبح نو