پس از وقوع سیل در جنوب هند که بزرگترین سانحه طبیعی قرن در این منطقه نام گرفت، دولت این کشور نسبت به گسترش بیماری های عفونی در این ایالت هشدار داد.

پس از وقوع سیل در جنوب هند که بزرگترین سانحه طبیعی قرن در این منطقه نام گرفت، دولت این کشور نسبت به گسترش بیماری های عفونی در این ایالت هشدار داد.

به گزارش یوپنا، در جریان سیل بی سابقه در ایالت کرالا که به دلیل بارش های مداوم در چندین روز و همچنین سر ریز شدن یک سد رخ داد ، دست کم ۳۷۰ جان خود را از داده و بیش از ۷۰۰ هزار نفر مجبور به ترک خانه های و اسکان در اردوگاههای موقت شدند.


دولت هند برای اسکان سیل زدگان بیش از پنج هزار اردوگاه در سراسر ایالت برپا کرده است.
با توجه به تراکم جمعیت در این ایالت کشاورزی که شمار روستاها در آن بالاست اکنون دولت هند نگران گسترش بیماری های عفونی مربوط به آب است.
در روزهای گذشته با توجه به وخامت اوضاع در این ایالت، دولت هند اولویت خود را بر نجات انسانها قرار داده بود اما اکنون با کم شدن حجم آب و کاهش بارش مقامات ایالتی اعلام کرده اند از هر گونه کمک برای جبران میزان ویرانی های بسیار گسترده که از سال ۱۹۲۴ تاکنون در این کشور بی سابقه بوده است استقبال می کند.
میزان خسارت تا سه میلیارد دلار تخمین زده می شود.
نارندرا مودی نخست وزیر هند روز شنبه اعلام کرد برای ارائه کمک های فوری ۷۵ میلیون دلار اختصاص داده است.
همچنین باند فرود در فرودگاه شهر کوچی در این ایالت به زیر آب رفته است و مقامات اعلام کرده اند پروازها در این فرودگاه تا تاریخ ۲۶ ماه اوت (۴ شهریور) لغو شده اند.
ایالت کرالا که دارای ۴۴ رودخانه است در سال ۱۹۲۴ شاهد شدید ترین سیل به دلیل بارندگی های فصلی بود.
براساس گزارش های منتشر شده براثر وقوع سیل و رانش زمین در سال گذشته بیش از ۹۰۰ نفر در هند جان باخته اند.
هند در کنار زلزله تقریبا هر سال تحت تاثیر شرایط آب و هوایی شدید مانند طوفان، رانش زمین و سیل قرار می گیرد.
کشاورزی یکی از بخش های بسیار بزرگ در هند محسوب می شود و بلایای طبیعی از جمله سیل و خشکسالی می تواند بر اقتصاد این کشور بسیار تاثیر بگذارد.
زندگی بیش از ۶۰ درصد از مردم هند به صورت مستقیم و غیرمستقیم به کشاورزی وابسته است.
ایالت کرالا به دلیل ساحل زیبای آن یک مقصد محبوب گردشگری بین المللی محسوب می شود و در خلیج مالابار در جنوب غربی در کنار دریای عربی قرار دارد./ایرنا