ناامنی غذایی در فرانسه رو به افزایش است و برای بسیاری از شهروندان این کشور، داشتن وعدههای غذایی سالم و متنوع بهسختی ممکن است. این نتیجه نظرسنجی بود که روز سهشنبه از سوی موسسۀ فرانسوی ایپسوس (Ipsos) منتشر شد.
به گزارش یوپنا به نقل از یورونیوز، بنا بر گزارش این موسسه، بخش قابل توجهی از بودجۀ ماهانۀ شرکت کنندگان در این نظرسنجی به تامین هزینۀ مواد غذایی اختصاص یافته است.
۸۶ درصد از شرکت کنندگان اعلام کردهاند که برای تهیۀ وعدههای غذایی سالم و متعادل با مشکل مواجه هستند و این را نشانۀ فقر میدانند. از این تعداد ۲۷ درصد برای تهیۀ روزانۀ میوه و سبزیجات تازه و ۲۲ درصد برای خرید ماهی دستکم یک بار در هفته مشکل داشتهاند.
بیش از یک پنجم پاسخ دهندگان (۲۱ درصد) نیز اعتراف کردهاند که برای تهیۀ سه وعدۀ غذایی سالم در روز مشکل دارند.
برای ۱۹ درصد از پاسخ دهندگان، تامین مالی هزینۀ تغذیه فرزندانشان در کودکستانها و مدرسهها (غذایی که در رستوران کودکستان یا مدارس میخورند) یک مشکل جدی است.
۱۷ درصد از پاسخ دهندگان نیز برای خرید گوشت قرمز مشکل داشتند؛ این نتیجه در حالی به دست آمده که در مجموع در ده سال گذشته، مصرف گوشت قرمز در فرانسه ۱۲ درصد کاهش یافته است.
کمک هزینۀ تامین مواد غذایی
نزدیک به دو سوم (۶۵ درصد) از شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باور بودند که ضروریست تا سیستم اعطای کمک هزینۀ تامین مواد غذایی به فقرا حفظ شود و از این تعداد ۵۵ درصد معتقد بودند که باید علاوه بر این کمک هزینه، با تدابیری مانند کارگاه آشپزی یا باغبانی، برای ایجاد ارتباط اجتماعی میان افرادی که معمولا در انزوا بسر میبرند تلاش شود.
از نظر آنها توزیع مواد غذایی میان فقرا باعث میشود که دولت از دیگر مشکلات آنها مانند مشکلات مسکن، سلامت یا به مدرسه نرفتن کودکانشان آگاه شود.
بیش از یک سوم شرکت کنندگان (۳۹ درصد) اعلام کردند که پیش از این دستکم یک بار وضعیت فقر را تجربه کردهاند که این آمار در مقایسه با آمارهای سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان میدهد.
بیش از ۸۱ درصد از پاسخ دهندگان نیز بر این باورند که خطر اینکه روزی فرزندانشان دچار فقر شوند، بیش از گذشته است.