با تصویب اساسنامه می توانیم ضمن هم افزایی، امکان تحصیل را از طریق آموزش مجازی و الکترونیکی، برای تمامی علاقه مندان که گاهی به دلیل خلاء های فیزیکی قادر به ادامه تحصیل نیستند، فراهم آوریم

رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی گفت: نخستین مجمع عمومی دانشگاه های مجازی جهان اسلام با هدف
تقویت و توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی جهان اسلام، اشتراک تجربیات و دستاوردهای علمی-آموزشی به ویژه از طریق آموزش‌های مجازی و آموزش‌های الکترونیکی و از راه دور و تسهیل و توسعه انتقال و تبادل مدارج و مدارک علمی و تحقیقاتی جوامع اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری یوپنا دکتر نجفی برزگر در مجمع عمومی دانشگاه های مجازی جهان اسلام که امروز به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، با عنوان اینکه کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی- کامستک، از مهم‌ترین نهادهای علمی و دانشگاهی در جهان اسلام است، افزود: جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که میزبانی سه شبکه مهم علمی از کامستک را در داخل کشور عهده‌دار است.

به گفته وی این شبکه‌ها شامل شبکه مجازی دانشگاه‌های جهان اسلام (به میزبانی دانشگاه پیام نور)، شبکه پارک‌های علم و فناوری جهان اسلام (به میزبانی پارک علم و فناوری گیلان) و شبکه نانوتکنولوژی جهان اسلام (به میزبانی پژوهشگاه مواد و انرژی) است.

دکتر کریم نجفی برزگر تصویب اساسنامه شبکه دانشگاه‌های مجازی کشورهای اسلامی، انتخاب اعضای هیئت اجرایی و تعیین برنامه‌های آتی این شبکه را از دیگر اهداف این نشست عنوان کرد و افزود: با تصویب اساسنامه می توانیم ضمن هم افزایی، امکان تحصیل را از طریق آموزش مجازی و الکترونیکی، برای تمامی علاقه مندان که گاهی به دلیل خلاء های فیزیکی قادر به ادامه تحصیل نیستند، فراهم آوریم.

وی تصریح کرد: این مجمع فرصت بسیاری خوبی برای آشنایی دانشگاه های کشورهای اسلامی با یکدیگر، ظرفیت ها و توانمندی های هر یک در زمینه آموزش های مجازی است و امید که با بهره مندی از دانش و تجربیات یکدیگر گامی مهم در جهت گسترش روابط برداریم.

گفتنی است، شبکه دانشگاه‌های مجازی کشورهای اسلامی یکی از سازمان‌های زیر مجموعه کمیته دائم همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری‌های اسلامی ( COMSTECH ) است که مقر آن در ایران بوده و زیر نظر وزارت علوم اداره می‌شود.