دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی گفت: دانشگاههای مجازی جهان اسلام میتوانند نقش مهمی برای پر کردن خلاءهای آموزش عالی داشته باشند.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی گفت: دانشگاههای مجازی جهان اسلام میتوانند نقش مهمی برای پر کردن خلاءهای آموزش عالی داشته باشند.
به گزارش یوپنا، کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی در مجمع عمومی دانشگاههای مجازی جهان اسلام که به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: تلاش شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی (CINVU) گردآوری تمام کشورهای اسلامی زیر یک چتر است.لذا باید تمامی فرصتها و قوتها را شناسایی و برای آن سرمایهگذاری کنیم.
وی افزود: یکی از اقداماتی که میتواند از طرف کشورهای اسلامی صورت گیرد استفاده از ظرفیت دانشگاههای کشورهای اسلامی است.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی تصریح کرد: سه بخش از شبکه COMSTECH شامل پارک علم و فناوری، نانوتکنولوژی و دانشگاههای مجازی در میان کشورهای اسلامی در ایران فعال هستند ضمن اینکه توافقاتی از سال ۲۰۱۴ در شهر آستانه صورت گرفت هم در حال پیشرفت است.
نجفیبرزگر خاطرنشان کرد: این نشست با هدف بهرهبرداری از ظرفیتهای دانشگاههای مجازی جهان اسلام است که مهمترین هدف آن تاسیس و ایجاد راهبردی مشترک در سطح عالی و در بین کشورهای اسلامی و به ویژه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در بحث آموزش عالی است.
وی گفت:اعضای سازمان همکاریهای اسلامی که عضو این شبکه نیز هستند امروز متنی را با هدف ارتقاء همکاریهای بینالمللی در سطح آموزش عالی نهایی خواهند کرد.
دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی خاطرنشان کرد: بسیاری از کشورها در حوزه آموزش عالی منابع لازم و به ویژه زیرساختهای لازم را در این بخش ندارند. در چنین شرایطی دانشگاههای مجازی کشورهای اسلامی میتوانند نقش مهمی را برای پر کردن خلاها در این حوزهها داشته باشند لذا باید از مزایای دانشگاههای مجازی بهرهبرداری بیشتری کنند.