چای پرطرفدارترین نوشیدنی ایرانی است که مصرف آن نیز برای افراد در هر فصلی لذت بخش است.

چای نوشیدن با انواع چاشنی هایی که به آن اضافه می شود لذت بخش تر می شود. مثلا برخی عادت دارند به چای خود آبلیمو اضافه کنند و از طعم ویژه آن لذت ببرند. اما در این مطلب برای شما از مضرات این عادت صحبت کرده ایم.

 

بسیاری از مردم عادت دارند چای خود را با افزودن چند قطره آب لیمو یا لیموترش میل کنند اما این کار از نظر سلامتی مضر است و بخصوص اثر تخریبی بر دندان‌ها به جا می‌گذارد.

 

آب لیمو از نوشیدنی هایی است که خوردن آن توصیه می‌شود، زیرا خواص و فواید بی‌شماری برای سلامتی دارد، از جمله کاهش وزن، تقویت دستگاه ایمنی بدن، پاک‌سازی دستگاه گوارش، کم کردن التهابات بدن، افزایش نیروی بدن، تأثیرگذاری مثبت بر فرآیند متابولیسم و سوخت و ساز بدن و…اما اگر نکاتی را در مصرف آب لیمو در نظر نگیریم، ممکن است مضراتی برایمان داشته باشد.

 

۱٫زیاد از حد آبلیمو مصرف نکنید
اسید موجود در آب لیمو، ممکن است باعث از بین رفتن مینای دندان شود. استفاده بیش از اندازه ازآب لیمو، باعث خورده شدن مینای دندان شده و آن را از بین می‌برد. به طور کلی زیاده روی در خوردن موادی که حاوی اسیدهای خوراکی هستند، دندان‌ها را در مقابل آب سرد یا گرم حساس می‌کند. اگر دقت کنید متوجه خواهید شد، افرادی که در خوردن آب لیمو زیاده روی می‌کنند برای مثال در خوردن ماده سردی مثل بستنی دچار مشکل می‌شوند.

 

۲٫آب لیمو را با مایعات داغ نباید مصرف کرد
توصیه می‌شود، آب لیمو را با آب سرد مخلوط کرده و میل کنید، زیرا گرما باعث تسریع واکنش‌های شیمیایی موجود در آب لیمو شده و قدرت مخرب آن را بر روی دندان‌ها افزایش می‌دهد.آب لیموی طبیعی را با آب سرد مخلوط کنید و از ریختن آن در چای داغ و…بپرهیزید.

 

۳٫بعد از خوردن آب لیمو مسواک نزنید
بعد از خوردن آب لیمو بلافاصله مسواک نزنید، زیرا باعث منتشر شدن اسید آب لیمو در دهان می شود و با فشار مسواک بر دندان‌ها مینای دندان آسیب می‌بیند؛ بنابراین، تا یک ساعت پس از مصرف آب لیمو مسواک نزنید و سعی کنید با جویدن یک تکه آدامس یا خوردن یک عدد خیار تعادل مواد را به دهان خود بازگردانید. از این روی، بهتر است آب لیمو را همراه سالاد مصرف کنید.