طبق گزارش ستاد نانو کشور، بیش از یک هزار اثر پژوهشی و ثبت اختراع در حوزه نانو، متعلق به فرهیختگان دانشگاه پیام نور اعم از اساتید و دانشجویان این دانشگاه است.
دکتر محمد هادی امین ناجی از فعالیت بیش از ۸۳ انجمن دانشجویی نانو در دانشگاه های پیام نور سراسر کشور خبر داد و گفت: طبق گزارش ستاد نانو کشور، بیش از یک هزار اثر پژوهشی و ثبت اختراع در حوزه نانو، متعلق به فرهیختگان دانشگاه پیام نور اعم از اساتید و دانشجویان این دانشگاه است.
به گزارش خبرگزاری یوپنا معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور امروز در هفتمین دوره توان افزایی مروجین فناوری نانو که در سازمان مرکزی برگزار شد، با اشاره به رتبه چهارم کشور در حوزه فناوری نانو در سطح بین الملل افزود: سهم دانشگاه پیام نور در این عرصه بیش از دیگر دانشگاه هاست.
وی افزود: دانشگاه پیام نور در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه، با هدف سرآمدی و سربلندی در علوم نوین با تکیه بر توان علمی اعضای هیات علمی و دانشجویان مشتاق و توانمند این دانشگاه در حوزه فناوری نانو گام برمی دارد.
وی افزود: اگر بتوانیم توان علمی اعضای هیات علمی و دانشجویان را به نتایج عملی در بخش های صنعتی تبدیل کنیم ، بازخورد و نقش موثری در پیشرفت علم کشور خواهیم داشت و در این راستا پیوند انجمن های نانو و کارآفرینی در دانشگاه پیام نور بسیار راهگشا خواهد بود.
وی ضمن تقدیر از دکتر رضانژاد عضو علمی و مدیرکل آزمایشگاه های ملی و قطبی دانشگاه پیام نور به دلیل فعالیت موثر در حوزه فناوری نانو تصریح کرد: انجمن نانو در دانشگاه پیام نور از سال ۹۳ تاکنون، به عنوان یکی از انجمن های دهگانه برتر کشور تلقی شده و استمرار فعالیت این انجمن با تکیه بر قابلیت ها و پتانسیل های موجود در این دانشگاه ، می تواند طلیعه سرآمدی این دانشگاه در عرصه های داخلی و بین المللی باشد.
دکتر ناجی تاکید کرد: برای پیشرفت و تعالی بیشتر در عرصه فناوری نانو، می توان رشته های تحصیلی مرتبط با فناوری نانو را در دانشگاه پیام نور راه اندازی کرد تا با تکیه بر دانش علمی و توانمندی دانشجویان بتوانیم رشد بیشتری در زمینه فناوری نانو کسب کنیم.