با اعطای حکمی از سوی دکتر مجتبی زارعی ریاست سازمان بسیج اساتید کشور آقای دکتر علی عسگری به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران انتخاب شد.
به گزارش یوپنا، جلسه معارفه مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران در روز چهارشنبه شانزدهم مرداد با حضور دکتر رحمت عباس تبار مسئول بسیج اساتید استان مازندران و شورای معاونین این سازمان، دکتر علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور و حجت الاسلام و المسلمین دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان و مسئولین دانشگاه برگزار و آقای دکتر علی عسگری به عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران انتخاب شد.
در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران ضمن خیرمقدم خدمت حضار بیان داشت: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری، وقت کشی و تعلل از عواملی است که باعث می شود عده ای با عقاید انحرافی خود فرصت تصمیم گیری را از جوانان کشور بگیرند که در این راه بر ما واجب است از این کار شوم آن ها جلوگیری کنیم تا بصیرت جوانان حفظ شود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان افزود: آنچه باعث امنیت و توفیق های تاکتیکی نظام شده است، چیزی جز حضور افراد متدین در رأس امور نمی باشد که در عین کمک های جهادی، از علم خود در جهت پیشبرد اهداف نظام استفاده می کنند؛ نظیر انتقال استراتژی ساخت موشک به دیگر کشورها که خود بیانگر تلفیق دو امر علم و دین می باشد تا با تولید موشک امنیت سرزمینی جهان اسلام را قوت ببخشند.
دکتر شیخ الاسلامی بیان کرد: انتخاب روز شهادت دکتر چمران به عنوان روز بسیج اساتید بیانگر نیاز جامعه اسلامی به افراد و اشخاصی در تراز شهید چمران می باشد که دراوج قدرت در مباحث علمی در دانشگاه های آمریکا، تصمیم به کمک به کشورهای اسلامی می گیرد و آن پست و مقام و منزلت را برای آرمانی مهمتر رها می کند و اساتید ما باید در چنین ترازی باشند تا با تدبیر خود جوانانی متدین و انقلابی تحویل جامعه دهند.
وی با بیان اینکه عملکرد اساتید انقلابی به عنوان شاخصی برای ارزیابی عملکرد دین در بین دانشجویان شناخته شده است، افزود: ما به یک جریان سازی در سطح کشور نیاز داریم تا با نگاه تمدنی و دستاوردهای آن، نظام و کشور اسلامی را اداره کنیم.
سپس دکتر علیرضا پارسا رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور ضمن تقدیر از تشکیل چنین جلسه ای بیان داشت: اساتید دانشگاه پیام نور از متدین ترین اساتید دانشگاهی در سراسر کشور هستند و این انتظار از دانشگاه پیام نور استان می رود که در سطح کشور بسیار تاثیرگذارتر باشد.
رئیس بسیج اساتید دانشگاه پیام نور سراسر کشور اضافه کرد: مقام معظم رهبری بسیج اساتید را مجموعه ای می داند که علم و ایمان را با هم توأم کرده است. اگر با لحاظ تاریخی بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که رابطه علم و ایمان از زمان گذشته تا به حال وجود داشته است که انقلاب و به خصوص بسیج اساتید این رابطه را حل کرده است؛ چرا که یک استاد متعهد و با ایمان، آشنا با دین و متخصص می تواند با استفاده از علم خود رفاه اجتماعی را حاصل نماید.
دکتر علیرضا پارسا ضمن تأکید بر اهمیت بیانیه گام دوم افزود: گام اول در پیشرفت توجه به خود می باشد و تا این مهم انجام نگیرد اثر خارجی نخواهد داشت. البته این بدان معنی نیست که تمام تمرکز ما به این مرحله معطوف شود، بلکه لازمه دین توجه به بیرون نیز می باشد. پس اگر به ظرفیت های داخلی توجه کافی شود حاصلی جز پیشرفت نخواهد داشت.
ایشان ضمن بیان اینکه عرضه نادرست توانمندی ها به جامعه یکی از نقاط ضعف دانشگاه پیام نور می باشد، اظهار داشت: عدم توجه علمی جامعه به دانشگاه ها عاملی است که از تخصص های علمی اساتید استفاده بهینه انجام نشود تا مشکلات و مسائل زندگی و معیشت مردم حل شود.
دکتر رحمت عباس تبار مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران ضمن تقدیر و تشکر از دکتر کلانتری مسئول سابق کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان بیان کرد: سیاست اصلی دوره جدید بسیج اساتید استان مازندران نگاه حل المسائلی وبحث اجتماعی کردن دانشگاه ها می باشد. در این دوره نیاز است که جنبش جدیدی تحت عنوان جنبش استاد انقلابی شکل بگیرد که لازمه آن هم افزایی بیشتر نسبت به گذشته در تمام زمینه ها می باشد.
دکتر رحمت عباس تبار با تأکید بر وابستگی کانون بسیج اساتید دانشگاهی به سازمان بسیج اساتید در استان اظهار داشت: سازمان بسیج اساتید استان، بسیج کانون ها را در نحوه اجرا، تنظیم برنامه ها و همچنین ارائه برنامه های جدید کاملا مستقل می داند و این انتظار می رود کانون های مختلف مجتهدانه و خلاقانه به طرح برنامه بپردازند.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان مازندران افزود: بسیج اساتید ام الاقشار است. بسیج اساتید و استاد متدین دانشگاه باید به عنوان امام جامعه و دانشگاه باشد و این نشست های مشترک در پیشبرد اهداف دانشگاه و استان و نظام و کشور موثر خواهد بود. از این جهت مسئولین و رؤسای دانشگاه ها باید به حضور اساتید بسیجی افتخار کنند و این دلگرمی را نسبت به مجموعه بسیج اساتید داشته باشند؛ چرا که بسیج اساتید به عنوان بازوی توانمند دانشگاه ها عمل می کنند و در اعتلای دانشگاه و کشور تأثیرگذار هستند.
دکتر عباس تبار با تأکید بر حضور جهادی و عالمانه اساتید بسیجی در تصمیم گیری های استانی بیان داشت: بسیج اساتید استان مازندران ضمن حضور در کارگروه ها و اندیشکده های مختلف استان، با توانایی علمی و ایمانی خود توانسته است بخش زیادی از مشکلات و مسائل مختلف شهرستان ها و استان را حل کند و این راه را مصمم تر از قبل ادامه خواهد داد.
وی اضافه کرد: تفکر بسیجی محدود به زمان و مکان خاصی نیست و نگرش انقلابی باید در فضای جامعه و دانشگاه ساری و جاری باشد و به مرور زمان گسترش یابد.
مسئول سازمان بسیج اساتید استان در پایان ضمن تأکید بر خلق برنامه های جدید و جهاد علمی در راستای برنامه کلی کانون ها، تشریح کرد: بسیج های دانشگاهی “اعم از بسیج اساتید و دانشجویی و کارکنان” به عنوان بازوی توانمند دانشگاه باید تحت یک لوا و پرچم فعالیت و بروز و ظهور داشته باشند تا توانایی این مجموعه در سطح کشور طنین انداز شود.
یادآور می شود در پایان از دکتر کلانتری مسئول سابق کانون بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان مازندران تقدیر به عمل آمد