عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور فیروزآباد با استفاده از دور ریزها نظیر پوست گردو، پسته؛ و دیگر مواد بازیافتی ۱۴۰ اثر زیبای گلدان خلق کرد.
به گزارش یوپنا،هادی عسکری فرد نمایشگاهی از کار هنری خود از دورریزهایی ارائه داد که بهظاهر هیچ استفاده نداشته اما خالق این آثار ارزش این دورریزها را بهخوبی فهمیده است.
شاید باورش کمی سخت باشد، وقتی وسایل اضافی یا حتی برخی از زبالههایتان میتواند به یک اثر هنری تبدیل شود.
خیلی وقتها ما حتی فرصت جدا کردن زبالههای خشک و ترمان را هم نداریم ولی در این میان هنرمندان نهتنها در ایران بلکه در تمام دنیا در پی راهی برای فرار از زبالهها و در جستجوی فضایی برای بازیافت آنها هستند.
تبدیل زبالهها و مواد دورریختنی به وسایل مفید برای علاقهمندان به هنر و صنایعدستی جالب است که یک ایده خوب برای زیباسازی محیط زندگی، یکراه خوب برای آلوده کردن کمتر محیطزیست و استفاده دوباره از چیزهای دورریختنی محسوب میشود.
هادی عسکری فرد نمایشگاهی از کار هنری خود از دورریزهایی ارائه داد که بهظاهر هیچ استفاده نداشته اما خالق این آثار ارزش این دورریزها را بهخوبی فهمیده است.
وی در حاشیه برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: دو سال برای ساخت این آثار زحمتکشیده و هدف خود را از آفرینش این کار هنری تغییر نگاه مردم نسبت به زباله و حفظ محیطزیست بوده است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه پیام نور فیروزآباد افزود: در این نمایشگاه ۱۴۰ دست سازه هنری وجود دارد که با مصالح و دورریزهایی نظیر پوست گردو، پسته، شیشه سس مایونز، و یا گاهی با لامپهای سوخته فیلترهای بلا استفاده خلقشده است.
در این نمایشگاه از کتاب ساخت آثار هنری استفاده از دور ریزها که اثر این هیئتعلمی دانشگاه پیام نور بوده رونمایی شد.
گفتنی است این نمایشگاه از ۲۲ مهرماه ۹۸ آغازشده و تا دوم آبان ماه در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فیروزآباد ادامه خواهد داشت.