وکیل مدافع محمدعلی نجفی با تاکید بر اینکه مسلما قتل شبه عمدی است، گفت: به حکم صادره معترض هستیم و در دیوان عالی کشور فرجام خواهی کردیم.
فرمجام خواهی نجفی در دیوان عالی کشور
به گزارش یوپنا لاله عقبایی گفت: همه کارشناسان متفق القول اعلام کردند، آقای نجفی زمان شلیک تعادل نداشته و در واقع اینکه موکل هیچ اراده و قصدی برای شلیک نداشته، محرز است بنابراین قتل عمدی واقع نشده است.
وی با تاکید بر اینکه تئوری کارشناسان با شرایط فیزیکی صحنه در تضاد است، اظهار داشت: در نظریه کارشناسان آمده است که دست مرحومه میترا استاد در فاصله بسیار نزدیک و تقریبا چسبیده به اسلحه بوده و شلیک در این شرایط رخ داده است؛ چنانکه مثبت بودن گزارش گاز باروت روی دست وی نیز موید این مطلب است؛ با این وصف، غیر ممکن است دست به این شکل قرار گرفته باشد و آن وقت، گلوله به صورت کج از بالای قفسه سینه وارد شود.
عقبایی اضافه کرد: مطلب مهم دیگر این است که میزان زیاد خون ریخته شده در کف حمام نشانگر این است که گلوله اصابت شده به کف دست نمیتواند همان گلوله وارد شده به قفسه سینه که موجب مرگ شده، باشد، زیرا کف حمام مملو از خون بوده، اما در وان حمام، تنها رگهای از خون مشاهده شده است.
وکیل نجفی در مورد اتهام حمل سلاح غیر مجاز افزود: مطلب شایان ذکری که قاضی عباسی نیز در اقلیت به آن استناد کرد و آقای نجفی را از آن مبرا دانست این است که عنصر معنوی جرم احراز نشده البته رأی ایشان در این خصوص با قوانین و مقررات موضوعه و نصفت قضایی مطابقت دارد.
عقبایی گفت: به موجب جهات فوق و دیگر موارد از دادنامه یاد شده، فرجام خواهی کردیم و امید داریم با دادرسی عادلانه در دیوان عالی کشور، عدالت در مورد آقای نجفی اجرا شود، زیرا متاسفانه او با قرار وثیقهای که از مدتها پیش تودیع شده، با وجود بیماری قلبی حاد و وضعیت نامناسب جسمی، در بازداشت به سر میبرد.
لینک کوتاه :
https://upna.ir/?p=102955
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد: دانشجویان محروم و نخبه دانشگاه بورسیه و حمایت مالی می شوند
در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور: فراخوان جدید جذب امریه سربازی ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد: ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا ۱۴ آذرماه ادامه دارد
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:
دانشجویان محروم و نخبه دانشگاه بورسیه و حمایت مالی می شوند
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از بورسیه و حمایت مالی دانشجویان محروم و نخبه علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، ورزشی خبر داد.
در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور:
فراخوان جدید جذب امریه سربازی ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور
مجوز گذراندن خدمت سربازی ۲ نفر در قالب امریه (غیر هیات علمی) برای سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از سوی وزارت علوم صادر شد.
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور خبر داد:
ثبت نام وام شهریه دانشجویی تا ۱۴ آذرماه ادامه دارد
سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور از آغاز ثبت نام وام دانشجویی خبر داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.