وظیفه ای که ما دانشگاهیان و به خصوص معلمین داریم این است که اهمیت قرآن در زندگی را بیشتر تبیین کنیم و آن را از مهجوریت در بیاوریم.
حجتالاسلام سید محمود نبوی مسول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری یوپنا درباره فرصت ها و بهرمندی های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مبارک رمضان فرصت بسیار ارزشمندی می باشد که ما از طریق آن می توانیم تمرین انس با قرآن و خوشه چینی از نکات آن و تدبیر و فهم آیات را بدست بیاوریم.
حاج نبوی با تاکید بر حدیث پیامبر اکرم که می فرماید بارالها که امت من قرآن را متروک و رها کرده اند و قرآن مهجور شده است، ادامه داد: وظیفه ای که ما دانشگاهیان و به خصوص معلمین داریم این است که اهمیت قرآن در زندگی را بیشتر تبیین کنیم و آن را از مهجوریت در بیاوریم.
وی در بخش دیگر سخنان خود به زندگی علما و بزرگان دین اشاره کرد و افزود: مرحوم ملاصدرا فیسوف بزرگ اسلام در مقدمه تفسیر سوره واقعه می گوید با اینکه مطالعه زیادی در بین حکما داشتم و گمان کردم کسی هستم ولی وقتی به قرآن توجه کردم تاسف خوردم ای کاش عمرم را با قرآن سپری می کردم و بیشتر سراغ تدبیر در قرآن می رفتم.
وی درباره نقش مهم قران در زندگی حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: حضرت امام (ره) در صحیفه نور می فرماید از اینکه تمام عمرم را در قرآن سپری نکرده ام تاسف می خورم و ای کاش بیشتر به قرآن توجه می کردم.
مسول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور درباره سبک زندگی از نگاه مقام معظم رهبری گفت: رهبر انقلاب در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قران ویژگی هایی از قران بر می شمارد که متفکران آگاه باید اصول زندگی را از آن فهم کنند و سبک زندگی ما برگرفته از قرآن کریم باشد.
وی در پایان ادامه داد: در جلسه ای که رهبر انقلاب دیروز به صورت مجازی با قاریان قران داشتند قرآن را برای سبک زندگی اسلامی یک منبع بزرگ معرفی کردند که قشر دانشگاه و دانشگاهیان باید بیشتر به آن توجه کنیم.