به گزارش پایگاه خبری یوپنا، مدير رسانه اي سازمان بهداشت جهانی از فعاليت آقاي حسام(مسيب) استوار، گرافيست جوان شيرازی همكار دانشگاه پيام نوراستان فارس كه موفق به خلق چندين اثر گرافيكي در حوزه پيشگيری از بيماري كوييد ۱۹ شده است، تقدير كرد.
در تقدير نامه كريستين ليندمير (Christian Lindmeier) مدير رسانه ای سازمان بهداشت جهاني (WHO) خطاب به اين گرافيست شيرازی آمده است: ما مي خواهيم از شما بخاطر سهم برجسته اتان در پيشگيري از COVID-19 تشكر كنيم. شما يك طراح گرافيك شگفت انگيز هستيد ، همكاران سازمان بهداشت جهاني از شما بخاطر كارهاي خلاقانه تعريف و تمجيد كرده اند. شما واقعاً توانسته ايد خارج از چارچوب فكر كنيد.
اگر كار با كيفيت و به روز يكساني را ارائه دهيد ، WHO انتظار رشد بيشتري از شما در آينده را دارد.
از همكاری داوطلبانه شما در اين زمينه متشكريم و مشتاقانه منتظر همكاري بيشتر شما هستيم.
گفتني است دكتر حسام استوار در بخش روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان فارس فعاليت دارد. وي عضو انجمن جهاني گرافيك است كه داراي طراحي هاي منحصر به فرد در حوزه هاي متعدد كشوري و بين المللي است.
انتشار دو كتاب درحوزه گرافيك نيز از ساير فعاليت هاي اين جوان شيرازی است.
شایان ذکر است دکتر محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور و امیرحسین بهروز مدیرکل روابط عمومی نیز با ارسال تقدیرنامه های جداگانه، موفقیت این همکار خلاق را تبریک گفته اند.
توسط يك مقام سازمان بهداشت جهانی؛
از كارمند خلاق دانشگاه پيام نوراستان فارس تقدیر شد
لینک کوتاه :
https://upna.ir/?p=113481
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت سرعت ۱۶۴۰ مگابیتی ۵G همراه اول در اردبیل در حضور وزیر ارتباطات
در سفر وزیر ارتباطات به استان اردبیل برای بهرهبرداری از پروژههای ارتباطی، همراه اول از سایت جدید ۵G خود رونمایی و سرعت ۱۶۴۰ مگابیتی را در شهر اردبیل به ثبت رساند.
آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانشآموز
دستیار معاون علمی رئیسجمهور از آغاز رسمی طرح آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانشآموز ایرانی خبر داد.
هوش مصنوعی، شناسایی نانوذرات را با دقت بینظیر خودکار میکند
ادغام موفقیتآمیز هوش مصنوعی در تحلیل نانوذرات پیامدهای گستردهای در حوزههای علمی و صنعتی مختلف به همراه دارد. در علوم مواد، بخشبندی خودکار به کمک هوش مصنوعی به پژوهشگران این امکان را میدهد تا خواص نانوذرات را برای کاربردهای مختلف از جمله پوششها، کاتالیزورها و مهندسی زیستپزشکی بهینهسازی کنند. توانایی شناسایی ساختارهای پیچیده نانومقیاس با دقت بیشتر، سیستمهای دارورسانی، مواد الکترونیکی و فناوری نانو محیطزیستی را متحول خواهد کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.