نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ماموریت دانشگاه پیام نور در هیچ دانشگاه دیگری به این شکل وجود ندارد.
به گزارش یوپنا آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در نشست اعضای هیات رییسه و روسای استانهای دانشگاه پیام نور، ضمن گرامیداشت آغاز ماه ذی الحجه و تبریک خجسته سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، اظهار کرد: چقدر خوب است که ما خیرینی را در زمینه حمایت از امر ازدواج آسان تشکیل بدهیم.
وی افزود: خانواده بهترین مدرسه، پرورشگاه و بهترین پناهگاه برای حفظ از انواع بلایا، آفات و تامین سلامت جسمی و روحی است.
آیت الله محمدی لائینی با بیان این که در آستانه عید بزرگ غدیر خم قرار داریم، ضمن عرض تبریک، تصریح کرد: خدمات مجموعه دانشگاه باسابقه و نام آور پیام نور که هم اسم زیبایی دارد و هم خدمات خوبی ارائه داده، همواره موثر بوده است.
نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین عنوان کرد: ماموریت دانشگاه پیام نور در هیچ دانشگاه دیگری به این شکل وجود ندارد، حذف یا ادغامش با دانشگاه دیگر به معنای این است که آن خدمت به طور کلی حذف شده و بسیاری از خانوادهها محروم بمانند، به نظرم این دانشگاه باید به همین شکل به کارش ادامه بدهد، صد البته باید بهروز شده و خودش را ارتقا ببخشد.
امام جمعه ساری ادامه داد: همچنین این که گفته شده استادان این. دانشگاه هر کدام به فکر جایی برای تدریس باشند اصلا در شان یک استاد نیست، مسوولان امر باید فکری برای اساتید و جایگاه جدیدی برایشان باشند.
این مسوول گفت: دانشگاه پیام نور از این جهت که شعبههای بینالمللی و برون مرزی دارد باید مورد توجه باشد، چرا که پیام ایران را به دنیای خارج میرساند و این یک فرصت است، دانشگاه جمهوری اسلامی در هر کشوری باید، بار ارزشی و پیام انقلاب اسلامی با مواضع استکبارستیزی و حمایت از مستضعفان در کنار کار علمی و پژوهشی را ارائه بدهد.
وی ضمن قرائت شعری در وصف غدیر، تاکید کرد: به فرموده امام علی (ع)، “فتنهها در زمانه عجیب نیست، حفظ خود از فتنهها تعجب دارد، زیبایی به لباس، آرایش اینچنینی و آنچنانی نیست، زیبایی علم و ادب هست، تو بنده هستی و او خداست، باید جایگاه خدا را بدانی”، امروز فرهنگ مادی سکولار دینستیز غرب و فرهنگ انسانمحوری انسانها را بهجای خدا نشان میدهد.
آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: انسان باید قدر و اندازه خود را بداند، فرهنگ غیردینی و ضددینی غرب افراد را در مقابل خدا پرخاشگر به بار می آورد، ما در کنار علم باید ادب بیاموزیم، یتیم آن نیست که پدر از دست داده، یتیم کسی است که از وجود عقل و ادب بیبهره باشد.
نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین عنوان کرد: حضرت علی (ع) بر چهار مولفه رشد و ارتقا؛ سلامت، علم، ادب و عقل تاکید کرده است، اگر یک مرکز آموزشی توانست دانشجویان خود را مسلح به این چهار مولفه کند، موفق خواهد بود چرا که در پرتو علم، عقل و ادب مولفه سلامت بهدست میآید.
این مسوول بیان داشت: اگر دانشگاه پیام نور سالم مانده، قطعا علم در کنار عقل و ادب قرار گرفته است، امیدواریم که دانشگاه سرفراز پیام نور سرفرازتر از گذشته به ارائه خدمات ادامه بدهد.