رئیس دانشگاه پیام نور از تقویت و رشد جایگاه دانشگاه پیام نور در نظام های رتبه بندی بین المللی خبر داد.
وی درباره ارتقا رتبه دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی تصریح کرد: در سال ۲۰۲۳ بر اساس برخی از نظام های رتبه بندی بین المللی مانند لایدن، تایمز، گرین متریک، وبو متریک و کیو اس دانشگاه توانست جایگاه مناسبی در بین دانشگاه های ملی، آسیایی و جهانی بدست بیاورد که ضرورت دارد این جایگاه ها بیش از پیش تقویت شوند.
رئیس دانشگاه پیام نور همچنین افزود: در نظام علم سنجی وزارت علوم، دانشگاه پیام نور نیز در بین همه دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی رتبه ۱۷ را در کشور دارد که نشان از کیفیت آموزشی این دانشگاه می باشد.
تقی زاده همچنین ادامه داد: دانشگاه باید به سمت دانشگاه نسل چهارم حرکت کند و رشته ها بر مبنای پیوست اشتغال و همچنین تقاضامحوری در سطح استان ها متمرکز شوند.
وی تصریح کرد: رویکرد مهارتی در دانشگاه مورد تاکید است و جنبه های مهارتی رشته های دانشگاه در حال افزایش می باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور در پایان اظهار داشت: ۲۰ پژوهشکده در سطح دانشگاه پیام نور وجود دارد که ظرفیت بالایی برای کمک به دانشگاه دارند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه پیام نور: انتشار ۵۷ هزار مقاله دانشگاهیان پیام نور در یک دهه اخیر
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور با ۳۵۰۰ عضو علمی که نزدیک به ۴۰۰ نفر آنها استاد تمام و دانشیار می باشند سهم به سزایی در پژوهش کشور دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه همچنین گفت: در یک دهه اخیر نزدیک به ۵۷ هزار مقاله توسط دانشگاهیان پیام نور در نشریات متعدد داخلی و بین المللی منتشر شد.
دکتردیده بان درباره نشریات فعال دانشگاه گفت: در حال حاضر ۲۹ نشریه فعال در دانشگاه وجود دارد که ۱ نشریه به زبان عربی و ۵ نشریه نیز به زبان انگلیسی می باشند.
لازم به ذکر است در این مراسم که با حضور دکتر صالحی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم برگزار شد از پژوهشگران برتر مناطق ده گانه دانشگاه به صورت حضوری و مجازی تقدیر به عمل آمد.