سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از لغو امتحانات چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ دانشگاه خبر داد.
سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی خبر داد؛
امتحانات چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ دانشگاه پیام نور لغو شد
به گزارش یوپنا، دکتر مهدی عبادی سرپرست معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به درخواست تعداد بسیاری از دانشجویان و تعطیلات ایام ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، امتحانات پایان نیمسال روز چهارشنبه ۱۶ خرداد دانشگاه لغو می شود.
وی همچنین ادامه داد: امتحانات لغو شده در تاریخ فوق به تاریخ شنبه ۲ تیرماه در همان ساعات قبلی ذکر شده در گزارش ۴۲۸ منتقل می گردد.
لینک کوتاه :
https://upna.ir/?p=133143
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
خبر خوش برای متقاضیان تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور: امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی مقطع لیسانس دانشگاه پیام نور فراهم شد
فارغ التحصیل دانشگاه پیام نور فرماندار سیرجان شد
سیدرحیم رضوینسب” به سمت سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان منصوب شد.
تحصیل همزمان یک خانواده در دانشگاه پیام نور؛ گامی در تحقق شعار آموزش برای همه
تحصیل همزمان ۴ عضو یک خانواده در دانشگاه پیام نور ریگان استان کرمان، تصویری از تحقق شعار “آموزش برای همه، همه وقت و همه جا” را رقم زد.
خبر خوش برای متقاضیان تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور:
امکان ثبت نام تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی مقطع لیسانس دانشگاه پیام نور فراهم شد
جزییات ثبتنام و انتخابرشته برای شرکت در مرحله پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری (بهمن ماه) سال ۱۴۰۳ دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی اعلام شد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.