اولین جشنواره ملی رویدادهای برتر، یاوران و اعضای هیئت علمی نمونه فرهنگی و اجتماعی با عنوان «جشنواره ملی جریان» از یکم تا سوم آبان ماه به مدت ۳ روز در دانشگاه تبریز برگزار گردید.
رئیس نخستین جشنواره جریان به لزوم مستند سازی جهت تداوم انتقال تجربیات شرکت کنندگان این جشنواره تاکید کرده و ادامه داد: مستندسازی ایده و تجارب شرکت کنندگان باید به گونه ای تداوم یابد تا انتقال تجارب برای سایر فعالان فرهنگی دانشگاه ها نیز باشد. جشنواره جریان بستری برای ارائه ایده و تجارب اساتید، مدیران، یاوران و تمام فعالان سایر حوزه ها و حوزه فرهنگی دانشگاهها است.
وی با تأکید بر اهمیت هویتبخشی به فعالیتهای فرهنگی و تربیتی اساتید دانشگاهها، گفت: امروزه ارتقای اساتید بیشتر بر فعالیتهای پژوهشی و آموزشی متمرکز شده و از ظرفیتهای تربیتی و فرهنگی آنها غافل ماندهایم به همین دلیل، شیوهنامه سرآمدی فرهنگی تدوین و به دانشگاهها ابلاغ شده تا این خلأ جبران شود و اساتید فعال در حوزههای فرهنگی نیز مورد تقدیر قرار گیرند.
لازم به ذکر است که در اولین دوره از جشنواره جریان ۷۵۰ طرح از ۸۲ دانشگاه کشور شرکت کردند که بر اساس نتایج داوری و ارزیابی چند مرحلهای آثار دانشگاه پیام نور در دو بخش زیر حایز رتبه گردیده که در آیین پایانی این جشنواره با حضور جمعی از مقامات وزارت علوم از منتخبان تقدیر به عمل آمد.
در بخش گروهی- رویدادها و جشنواره هاي فرهنگی- دینی و انقلابی از بین ۱۴۲ رویداد، سرکار خانم مریم صالحی مقدم، سرکار خانم محترم جدیدی از کارشناسان اداره کل فرهنگی و اجتماعی سازمان مرکزی با “رویداد تربیت خادم فرهنگی اربعین”
در بخش فردي- بخش آزاد عضو هیئت علمی از بین ۱۵۳ عضو هیات علمی، جناب آقای دکتر سیدمحسن حاجی سید جوادي عضو هیات علمی پیام نور قزوین – گروه هنر و معماري