۱۱ کشور جدید دنیا میهمان آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور شدند
۱۱ کشور جدید دنیا میهمان آموزش الکترونیکی دانشگاه پیام نور شدند

دانشگاه پیام نور در ۱۱ نقطه جدید دنیا اموزش الکترونیکی خود را شروع کرد.

یادانشگاه پیام نور بزرگترین دانشگاه دولتی کشور با بیش از ۴۳۰ هزار دانشجو یکی از قطب های مهم آموزش عالی در کشور است. این دانشگاه در سال ۹۵ با تصویب مجلس شورای اسلامی به عنوان هاب (قطب) بین الملل در کشور انتخاب شد.

نمایندگان مجلس وقت در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه ششم توسعه کشور با بند (ی) ماده ۸۰ لایحه مربوط به هاب بین المللی دانشگاه پیام نور موافقت کردند. در بند (ی) این ماده به دانشگاه پیام نور اجازه داده شد با همکاری دانشگاه های معتبر بین المللی و دانشگاه های داخل نسبت به ایجاد قطب (هاب) بین‌المللی جهت ارائه آموزش های نیمه حضوری، باز، الکترونیکی و از راه دور اقدام کند.

مصوبه فوق نیز مورد موافقت شورای نگهبان قرار گرفته شد و عملا به عنوان قانون در برنامه ششم توسعه کشور قرار گرفته است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و هماهنگی مراکز بین الملل دانشگاه پیام نور در این باره اظهار داشت: این دانشگاه در بیش از ۴۰ مرکز و نمایندگی مستقر در دیگر کشورها به ایرانیان و غیر ایرانیان مشغول ارائه خدمات آموزشی به بیش از ۳ هزار دانشجوی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

دکتر ابراهیمی در گفتگوی اختصاصی با یوپنا درباره گسترش مراکز و واحدهای بین المللی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه پیام نور بر اساس رسالت خود از مرزهای داخلی فراتر رفته و حدود ۱۵ سال است که در حوزه برون مرزی بر اساس مجوز شورای گسترش وزارت علوم اقدام به جذب دانشجویان خارجی نموده و شرایط تحصیل را برای همگان فراهم نموده است.

وی از موافقت وزارت علوم، برای صدور مجوز پذیرش دانشجوی بین الملل (غیرایرانی) در برخی مراکز دانشگاه در داخل کشور خبر داد و اظهار داشت: این مجوز در حال حاضر برای پنج دانشگاه پیام نور تهران (تهران غرب، شرق، جنوب، شمال و شهرری) صادر شده و این مراکز می توانند دانشجوی غیر ایرانی در داخل را جذب کنند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و هماهنگی مراکز بین الملل دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته و ایجاد بسترهای مناسب الکترونیکی در ۱۱ نقطه جدید دنیا دانشگاه پیام نور فعالیت های آموزشی خود را شروع کرد که درصدد هستیم با توجه به پتانسل های الکترونیکی دانشگاه این ظرفیت را افزایش دهیم.

وی درباره شرایط پذیرش در واحدهای بین الملل دانشگاه تصریح کرد: این دانشگاه بر اساس شرط معدل در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس دانشجو می پذیرد که برای ارائه مدرک نیز یک آزمون جامع توسط مجریان آموزش حوزه بین الملل برگزار می شود و  قبول شدگان در آزمون، مدرک فارغ التحصیلی دانشگاه را کسب خواهند نمود.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و هماهنگی مراکز بین الملل دانشگاه پیام نور تصریح کرد: ایرانیان مقیم کشورهای خارجی و همچنین غیر ایرانیان ساکن خارج از کشور می توانند به دفتر نمایندگانی های دانشگاه پیام نور مستقر در کشور مقیم مراجعه نموده و به عنوان دانشجوی دانشگاه پیام نور پذیرفته شوند.

دکتر ابراهیمی همچنین به کلاهبرداری برخی سایت ها و موسسات در فضای مجازی برای جذب دانشجوی بین المللی دانشگاه پیام نور پرداخت و گفت: جذب دانشجوی دانشگاه پیام نور صرفاً از طریق خود دانشگاه می باشد و هیچ موسسه ای نماینده دانشگاه پیام نور برای جذب دانشجو نیست.

وی ادامه داد: اطلاعات مربوط به شرایط ثبت نام، شهریه و مجریان در سایت مرکز بین الملل به آدرس http://isc.pnu.ac.ir نیز موجود می باشد و موسسات و دفاتر تبلیغاتی که خود را نماینده دانشگاه پیام نور معرفی می کنند هیچ گونه مجوزی ندارند.